Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálás. Hippes bébiétel...

Hozzátáplálás. Hippes bébiétel. Őszibarackos banános alma?

Figyelt kérdés

Kislányom 4 hónapos.Védőnő tanácsára elkezdtük a hozzátáplálást.Már evett almát,mást még nem.Viszont van itthon HIPP-es bébiételünk 4 hós kortól,abba viszont van őszibarack és banán is.Adhatom már a picurnak?

Még annyit hogy már evett Milupa banános tejberizspépet is.

Lehet buta kérdést tettem fel,de egy gyermekes anyukaként még nagyon kezdő vagyok.

2012. febr. 8. 13:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Dehogy hurroglak le,én is 4 hónapos kezdtem hozzátáplálnia kisfiam,és nem érdekelt a sok "jaj nem szabad,mert ez van ide írva" "meg jaj tönkre megy a gyomra" megy egyéb idióta kifogásokkal, főleg,hogy nálam a doki egyből, 3 étkezés kiváltását javasolta, 3hónapos korától,tápszeres babámnak,nagyon jó evő,egyszer volt megfázva,mert anyóséknál gond volt a fűtéssel,mára gyönyörűen eszik kanállal,és alig van olyan étel, amit még nem eszik, most 9 hónapos.Az elején 3-4 napig kóstoltattam,de most már egyik nap keveset kap,ha másnapra nincs gond akkor már normális adagot eszik,ha utána sincs gond, akkor 1-2 nap szünet után jön az új.
2012. febr. 8. 14:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Én először mindent külön-külön adtam neki, csak utána keverten.

Nekem is 4 hónapos :-)

2012. febr. 8. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!