4 hos babátok melyik bébiételt kedvelte e legjobban? Márcsak azért kérdezem melyiket probáljam!
Én is Hipp párti vagyok, talán abban van a legtöbb cukor nélküli kaja, na meg persze az Univerben. Bár az csak 163g, de a hozzátáplálás kezdetén még az ikreimnek is elég volt bőven. Késöbb már a mennyisége miatt nem vettem.
Szóval Hipp, a banánt imádták, az őszi nekik elsőre nem jött be, de a sárgabarack nagyon! És azóta is imádják.
Az őszibarack és a sütőtök volt a kedvenc de az almát is nagyon szereti.
A Bebivita termékeket tudom ajánlani,föleg a gyümölcsöket,mert azok 100%-ban gyümik,nincsenek adalékok.
A Müllerben veszem.Később a főzelékeik is jók lesznek majd,ízletesek.A kislányom 10 hós és nagyon szereti!
Mi még csak a 4*100g kiszerelésűt vettük,abban nincs.
De minden más márka is tartalmaz rizspelyhet stb.
Ma már semmi nem "biztonságos" vagy teljesen adalékmentes sajnos!
Ha a fáról leveszed és csupán csak megmosod sem tuti,hogy megtettél mindent az egészséges étkezésért.
Már a levegő is ártalmas...de ebbe most ne menjük itt bele.
hát ez nagyon nem így működik!!!
4 hó előtt tápszert adhatsz neki az anyatejen kívül.
4 hónaposan meg elkezdhetsz kóstoltatni. ami azt jelenti, hogy csak az alma és a barack 3 hét, szóvalmindjárt 5 hónapos mikor az első bébiételt megveheted.
olvass utána4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!