Akik üveges bébiételt (is) adtak/adnak a gyermeküknek, azok mikortól kezdtek el főzni is nekik?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran főztek?
Mekkora adagokat?
2012. febr. 6. 14:07
1/3 anonim válasza:
én első perctől kezdve főzök. Pl lesütök akár 2-3 kissebb sütőtököt kiadagolom, kis tartókba amibe kb 1 bébiételes üvegnyi fér, és amit nem használunk el 2 nap alatt lefagyasztom. Van ben a fagyóba cékla, brokkoli, répa. Csak abból kap üvegest ami nincs most friss. Meg mondom őszintén, én úgy látom a "házi" jobb. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak,de az a sütőtök amit én készítek, mind ízében, mind színében 100x szebb az üvegesnél, és a többi féle is. Az almát pl sose főztem neki, kis üvegreszelőn fél perc lereszelni, aztán mehet bele ez-az még fagyottan is el lehet vágni ,mert kis adagok amik a hűtőben vannak, így van hogy kap pl, alma-sütőtök-cékla kombinációt.
2/3 anonim válasza:
9 hónapos koráig üveges nyami volt aztán elkezdtem neki főzni, azóta meg se eszi az üvegest:) 4 adagot főzök, 2 adag megy a fagyóba mindig.és van mikor egy hétig se kell főzzek mert csak a fagyóból szedegetem ki:)
3/3 anonim válasza:
Én egyszerre csináltam a kettőt. Amit be tudtam szerezni megbízható forrásból, abból én főztem, amit nem lehetett kapni, mert mondjuk idénygyümölcs (pl. őszibarack) azt vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!