Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy öltözteted ma fel a...

Hogy öltözteted ma fel a babád/kisgyermeked? Kell a bundazsák 1 évesnek vagy elég ha bélelt meleg téli ruhát adok rá?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Jár már, vagy még babakocsiban ül? Az én 18 hónaposom még nem jár sokat, így Mi babakocsival sétálunk, bundazsákkal.
2012. márc. 7. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi így öltözünk: nem túl vastag, de téli bundazsák, alatta harisnya, body, pulcsi, sapka. Gyerekekre vékony pléd, de biztonság kedvéért viszünk magunkkal egy vastagabbat is, minden eshetőségre készen. A kezüket, arcukat gyakran nézem, hideg-e, meleg-e, ehhez mérten takargatom őket.
2012. márc. 7. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:

mi így:

Harisnya+zokni + cipő, vastag nadrág, hosszú ujjú body, vákony pullover, és kabát, sapka

2012. márc. 7. 11:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi! Én is így gondoltam,ahogy a 3-dik válaszoló írta:) Nehézkes a lejutás, bundazsákkal nem tudom összecsukni a babakocsit, így egyszerűbb anélkül.

Amúgy még csak ül, nem sétál.

2012. márc. 7. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:

A lányom egy éves, ő mondjuk sétál, így nem öltöztetem túl. Ma volt rajta ujjatlan body, harisnya, vékony hosszú ujjú póló, pulcsi, tavaszi bélelt kabát, sapka, bélelt cipő.

Ha babakocsizunk, ilyenkor ráteszek egy plédet pluszban.

2012. márc. 7. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!