Melyik a melegebb bundazsák? Melyiket válasszam? És mennyire kell ezalá öltözteni a babát? 7 hónapos
2012. jan. 30. 12:16
1/3 anonim válasza:
Másodikat válaszd. Overál, takaró, bundazsák.
2/3 anonim válasza:
Nekem hasonló van, mint az első. Praktikus, mert később le lehet patentolni az alját, és ki tudja dugni a lábát (mondjuk 2 éves kor körül).
Én eddig még úgy használtam, hogy harisnya, nadrág, ujjatlan body, vékony hosszú ujjú felső, pulcsi, kabát volt a lányomon. Meg persze cipő, sapka, kesztyű.
De azért -5-10 fok körül simán bele fogom tenni overálostól is. Mert muszáj kimenni vele, ha hideg van, akkor is.
3/3 anonim válasza:
Szia nekem az elsö van fekete szinben igaz a márkája touragoo a brendonba vettem nagyon szupi.Én mondjuk overálal adom rá és ráteszek egy vékonyab plédet. Most kisnaci kis vékony felsö és overál.Mi 8és fél hónapos korunk ota használjuk.Szétlehet az alját is cipzárolni késöbb is tudod majd használni.Vagyis jövöre is.Tavaszal is vékonyan kis naci kis kabi és bundazsák.Én beleprobáltam a babkocsiba ez paszolt volt ami nagyon nagy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!