Újszülöttnek overall zsák vagy bundazsák?
szerintem a bundazsák csak egy karót helyetesít, ami csak a mózesbe jó. az alá ugyan úgy kell valami nagyon meleg.
nekünk overál volt, olyan amiben a hordozóba is bele lehett kötni. az egyik lábas volt a másik meg egybe lent, de középpen lyuk ahol átjött a csat.
a keméyn mózesben volt alul egy báránybör majd a zsivacsa, és abba egy nagyobb takaró aztán overálba bele a gyereket, és a takarót ráhajtottam, majd a teteje a mózesnek.
idén 1 éve már elmúlt, most bundazsák van, mert már ki be száll a babakocsiból, és ebben vékonyan is öltöztethetem.
igen. mind a kettő más :) A bundazsákba teszed a babakocsiba, és jól felöltözteted.
Az overáll meg maga a "ruha" mert alá csak egy vékonyabb öltözék kell.És ezt még be szokták takarni.
A bundazsáknak is van lába, nézd meg a Mamas and Papas kínálatában mindnek van és nagyon édesek.
Az overall az merev én úgy látom.
Szerintem célszerű mindkettőből egyet egyet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!