9 hónapos babának lábzsák, bundazsák?
Igazából nem tudom mi a különbség, mert ha ráguglizok, ugyanazt hozza ki mindkettőre, sportbabakocsink van, overált kevésnek találom pléddel is, ha februárig el is kezd járni, nem valószínű h kint gyakoroltatom. Tudnátok segíteni? Ilyen sportkocsink van:
egy univerzális lábzsák a megoldás? pl ilyen?
és ez alá hogyan öltöztessem? Köszi a válaszokat!!
szerintem a bundazsák csecsemőknek való :)
az amit linkeltél. az akkor használják általában mikor még a mózesben fekszik a baba. szerintem ülve nem is lehet használni.
lehet a babakocsihoz kapni lábzsákot, azt kéne keresned, nem tudom a tietekhez milyen való, azt nem a ruháknál lehet kapni hanem bababoltban a babakocsihoz. mi együtt vettük.
azonkívül 2féle overál van, a bundazsákos overál meg a sima egybe részes overál, ha nem akarod sétáltatni kint akkor tök mindegy de én 9 hónaposnak biztos, hogy vagy átalakíthatót (kínaiban lehet kapni) vennék vagy lábasat, mert lehet nem fogtok gyakorlatozni de ha mondjuk januárban elmentek szánkózni? :) szóval simán lehet már, annak van mamusza, bár szerintem majd január-február környékén egy jó vastag csizmára is szükségetek lesz :)
remélem tudtam segíteni
Én vettem a 9 hónaposomnak egy Fillikid bundazsákot, tegnap ki is próbáltuk. Nagyon jó meleg, nem kell a baba alá is meg rá is takarót tenni. Mondjuk mi most még overál nélkül használjuk, a normál sétálós ruhával.
És ülve is jó használni, be lehet kötni bármelyik babakocsiba.
Meg azért jó, mert mi vettünk neki télire szánkót, ahhoz is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!