Mi a neve annak a báránybőrből készült/bélelt lábzsáknak, ami befűzhető a babakocsiba. Érdemes olyat venni? MEnnyire kell aláöltöztetni a gyereket ilyenkor télen?
Bárány bundazsák a neve.
Küldök egy linket, nekünk ugyanilyen van:
Amikor hazahoztuk, mivel szétzippzározható, volt hogy az alsó részén feküdt. Megnyugtatja a babákat. Soha nem melegít, optimalizálja a hőmérsékletet! Most is ebben alszik kinn a lányom a mínusz 2 fokban. A bennti ruha van rajta és overáll. 1 éves lesz, még mindig használjuk, nagyon örülök hogy anno megvettem.
Én a baba-mama expo-n vettem, újan huszonpárezer Ft volt de elég változó de érdemes valódi bárányt venni, arra figyelj!
Mi kölcsön kaptunk egy ilyet és én imádtam! Természetesen aláöltöztettem, mint ahogy az első írta, kb annyi ruha volt rajta. Mi a hordozóba használtuk (kerekes hordozó, mindenhova azzal mentünk), a kocsiban kicipzáraztam és kitakartam.
Érdemes megvenni, de lassan itt a jóidő. Mérlegelni kell, hogy megéri-e 1-2 hónapra. Vagy még nincs meg a babó?
Az én babám októberi, így az első télen nagyon sokat használtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!