Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg hagyni kell a pár...

Tényleg hagyni kell a pár hetes babákat a kiságyban kicsit nyüglődni-nyökögni-sirni, mert igy altatják magukat?

Figyelt kérdés

én eddig mindig mentem amint nyökkent...s egy ismerős anyuka mondta h hagyni kell, majd elaltatja magát, igy tanulja meg...de én nem tudom h birnám e sirni hagyni...

mi a véleményetek?

2012. márc. 7. 07:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja és még valami nagyon fontos. A napirend. Ezt szépen alakítsátok ki együtt (persze nem megy egyik napról a másikra). Tudni fogja, hogy mikor van alvásidő, játékidő stb. Ettől biztonságban érzi magát. Az alvásidő persze a fejlődéssel változik majd. Ezt figyelembe kell venni.
2012. márc. 7. 11:23
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
A pár hetest?-NEM.
2012. márc. 7. 11:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Két gyerekem van, 23 hónapos és 3 hónapos. Mindkettőnél úgy csináltam, hogy nem vettem fel őket, csak ha sírtak

Nyüszögés, nyüglődés közben sosem.

Szépen elalszanak egyedül (a kicsi is!) sírás nélkül.

Szerintem hülyeség minden kis nyikkra felkapkodni.

2012. márc. 7. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!