Ikres anyukak, nektek 2 kisagy van, vagy hogy alusznak a babak? Esetleg ahol mar van nagyobb baba, aki meg mindig kisagyban alszik, es a lakas nem tul nagy? Segitenetek?
Kezdettől fogva külön kiságyakban aludtak, a légzésfigyelőknek is így van értelme.
Mikor megszülettek, még mi is kis lakásban éltünk, és bizony át kellett rendezni a nagyszobát, ott alakítottuk ki a babasarkot. A nem túl szükséges bútorok lekerültek a garázsba, ezt tudtuk csinálni. Valahogy meg kell oldani, mert előbb-utóbb úgyis külön ágyban kell altatnotok őket.
Nekünk is kezdettől külön kiságyuk van, de teljesen összetolva. Most 1 évesek, megszokták nagyon, hogy egymás mellett vannak, imádnak így lenni. Reggelente ha felébrednek nem sírnak, csak egymással játszanak, sokszor mi kint vagyunk már a konyhában és csak onnan tudjuk, hogy fent vannak már, hogy halljuk a sikongatásokat:) Átnyúlkálnak egymáshoz, játkokat adogatnak egymásnak, stb.. Szóval sztem kell nekik a közelség, de nem egy ágyban. Az enyémek már 6 hetesen sem tudtak volna egy ágyban aludni, mert úgy változtatták a helyüket.
Az előző válaszoló írta alégzésfigyelőt, na azt meg tényleg csak úgy lehet, ha külön vannak.
Mekkora alakás?
Koszike a valaszokat :)
A lakasunk ugy 40 negyzetmeteres,2 szobas.Mar van 1 kisfiam,aki meg velunk 1szobaban alszik,kisagyban.Legzesfigyelonk nem volt,nem hiszem,hogy ezutan lesz majd,de kosz minden tanacsot :)
Ne legyen igazam, de ikreknél gyakran kell a légzésfigyelő, mivel gyakoribb a koraszülés stb...
Én 40 hétre szültem az ikreimet természetes úton, de így is kellett az egyiküknél, mert szülés után volt vele egy kis komplikáció. Kifejezetten ajánlották, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!