5 (lassan) 6 hónaposan még mindig nem fordul hasra, ha hasra teszem,2-3 percig elvan, majd nyűglődni kezd? Másnak is volt ilyen? Hogyan fejlődött "tovább"? Mikor kezdett forogni, kúszni, mászni?
Tudom,hogy máshogy fejlődnek a gyerekek, de ilyet egyik gyermekemnél sem tapasztaltam!
Pár hete többször oldalra fordult,úgy volt egy ideig,majd vissza fordult a hátára, 2-3x hasra is fordult,azóta azonban semmi! Ha hasra teszem,egy ideig elvan,majd ordít. A hátán nagyszerűen elvan,úgy közlekedik a szobában- ami nagyon aranyos dolog,de ezt nem nevezhetem kúszásnak!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nekem is 3 gyermekem van,az első hamar átfordult,még nem volt 4 hónapos amikor forgott,5 hónaposan kúszott,7 volt amikor mászott,8 amikor kapaszkodva felállt,9 amikor kapaszkodva lépegetett.
A második ritka lusta volt,Ő abszolút semmit nem csinált,nagyon soká fordult át,már a 7. hónap végénél voltunk,amikor először átfordult,9 amikor mászott... Nem aggódtam,nyugodtan vártam. De itt van ez a csöppség,aki
pár hete megmutatta,hogy Ő ezt is tudja,és azóta semmi. A hátán tényleg nagyon jól elközlekedik,a szobát "bejárja" így! :-) Nagyon édes,ahogy rúgja magát,ahogy a fenekét egyik pillanatból a másikra a feje helyére teszi... de ezeket 2 hónapos kora óta csinálja- csak akkor nem ennyire sokszor :-)
Várok még további tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!