3 honapos babam ulve eszik mar 2honapos koratol, marmint en tartom a fejet, de ulve etetem, hogy nehogy felre nyeljen. Milyen idosen tarthatom ulve a babam? Pl. vettem bumbo szeket, abba bele rakhatom?
"bámulja a tévét órákig"
és nem csak a csontozatát,a szemét és az idegrendszerét is.
NE ültesd, az első amit mindenki megtanul,hog a baba nem ülhet, csak hamár magától felül.
A második,hogy nem nézhet órákig
*tévét. Az a legjobb,ha ez első években egyáltalán nem néz.
(majdnem hatszorosára nő az epilepszia veszélye tévéző babáknál)
Nekem meg egy eves statuszon is mondta a gyerekorvos, hogy ne nézzen tv-t a gyerek, mert nagyon nem tesz jót az idegrendszerenek.
3 honapos babát pedig ne ultessetek sehogy! Majd ha ő egyedul felül, akkor lehet.
a képek változása, a villódzás hatszorosára növeli az epilepszia kialakulását. Ilyen kis gvereknek még tanulnia kéne a távolságot felmérni a szemével, megtanulni fókustálni egy tárgyra, ezt teljesen megzavarja a 2 dimenziós tévé.
Valamint passzív tevékenység, a gyereknek aktív, fejlesztő tevékenységre van szüksége. Ez nem a tévé bamba bámulása.
"vicces vagy nem a jatszoszonyegen sir a kezemben ulve meg bamulja tevet orakig"
Most akkor elvan egyedül vagy nem? Nem szabad ültetni egy 3 hónapos babát. Órákig én sem bírom a tv-t bámulni. Minek szültél ha nem foglalkozol vele? Nem szoktál olvasni vagy mástól tapasztalatokat gyűjteni mit szabad/mit nem, milyen foglalkoztatók vannak stb.
Ja bocs...ezeket a tv-nem mondja... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!