3 honapos babam ulve eszik mar 2honapos koratol, marmint en tartom a fejet, de ulve etetem, hogy nehogy felre nyeljen. Milyen idosen tarthatom ulve a babam? Pl. vettem bumbo szeket, abba bele rakhatom?
Mi az a bumbo szek? Pihenoszek? Abba teheted fel orara egy nap.
Ultetni nem szabad, mig magatol nem tud ulni. A hatat is te tamasztod vagy nekitamasztod valaminek? Tapszeres, ugye? Egyebkent felrenyel? Akkor kisebb lyuku cumi kell neki vagy masfajta. Ha meg szopik, akkor ugy szoptasd, hogy te hatradolsz es majdnem fugolegesen a melledre teszed, igy a gravitacio ellen is kell dolgoxnia, nem jon annyira a tej. De semmikepp ne ultesd ugy, hogy a fenekere es neki kelljen tartania magat, ez igy tilos!
Én úgy tudom, hogy Bumbo székbe 3 hónapos kortól lehet rakni.
De ülve nem tarthatod egészen addig, amíg magától nem ül (tehát kb. 8 hós koráig).
De egyébként a kisbaba fekve sem nyel félre a cumisüvegből (gondolom arra érted az evést), felesleges ültetni, csak megerőlteti magát.
4. vagyok.
Azért teheted Bumbo székbe, mert ott a lábai enyhén magasabban vannak, mint a feneke, és a szék formája is olyan, mint a baba formája (bár én ennek ellenére nem biztos, hogy beletenném a babámat).
Amúgy nem hiszem, hogy ártottál azzal, hogy ültetted, de ezután lehetőleg ne etesd úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!