Hogyan tudtátok kialakítani babátok napirendjét!?
Szia!
ezen én is dolgoztam!Semmire sem mentem vele.Próbáltam az etetést,az ébredést,az elalvást,szóval mindent ugyanúgy csinálni mindennap.Hiába.Elég volt egy rossz ébredés, és dőlt a napirend.Most vagyunk 4 hónaposak,és kb 3 hete van egyfajta napirendünk,amihez tudok alkalmazkodni.És teljesen magától alakult ki.Csak magamnak csináltam a problémát, hogy próbáltam betartani egy napirendet,a tetejébe feleslegesen mérgeskedtem ha valami nem úgy ment ahogy én azt elképzeltem.Egy valamit sikerült mindennap ugyan abban az időben csinálni,ez pedig a fürdetés.
Szerintem ha nehezen megy ne erőltess semmit,próbálj ki egy napot amikor a baba "diktál" alvást éhséget illetően,így nagyjából betudod majd lőni mikor mit akar:)
Köszi,igazából pont erre voltam kiváncsi,hogy bejön-e a dolog ha én próbálom alakítani a dolgokat.Hát nem!
Ma próbálom őt figyelni,aztán majd alakul:)
Belefáradtam abba,hogy görcsösen ragaszkodjunk az órához!Hiába lenne az eteés 9-kor ha már fél 8-kor üvölt!:)
Úgyhogy én feladtam!
:):):)
De köszi a megnyugtatást!
Csak kiakakul valamikor!
Én is próbálom az esti fürcsihez kötni mindent!+ az esti kajcsihoz!
De azért érdekelne más története is!
És köszi mégegyszer az előzőnek:)
Amióta megszületett azóta azonos időben és módon van a fürdetés,evés,alvás. A nap folyamán változik az etetések ideje mert nem beállítható gépekről van szó...
Az én babám általában 6kor kel és így alakul a nap : Kaja 6:30 10:00 13:00 16:15 19:00fürdés 19:30kaja utána alszik.
Ha netán valamiért csúszik a dolog akkor a kaják között adok plusszban enni neki hogy az esti időpont kijöjjön. Sírni nem hagyom és nem tolom ki az időket. Remélem érthetően írtam le. Hozzáteszem hogy Ő alakitotta én csak "segítettem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!