A Germicid Kuptol nagyon óckodom,nem tudom mit tegyek,jo vagy nem jo vegy ne vegyek?!Nem hat nekünk semmi én ugy látom,Dentinox egyáltalán,Viburkol sem,panadol sem.Akkor hát mit tegyek?KÉrlek segitsetek.
2012. márc. 5. 13:08
1/10 anonim válasza:
Fogzik ha jól gondolom. Germicid kúp csak utolsó esetben kell, egyébként felesleges bármit is adni.
2012. márc. 5. 13:10
2/10 anonim válasza:
Fogzás? Azt nem írtad pontosan mi a probléma.
2012. márc. 5. 13:11
3/10 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek hogy nem irtam ki,igen fogzás,nagyon rossz éjjel nappal sir,nem tudon mit tegyek.
2012. márc. 5. 13:16
4/10 anonim válasza:
Dologél-lel többször bekenheted neki nappal, az gyógynövényes. Hideg rágókát adj a kezébe. Este nálunk bevált ha 1-2 alkalommal kapott Nurofen szirupot, tudott aludni.
2012. márc. 5. 13:27
5/10 anonim válasza:
germicid erős lázcsillapító, nem pedig fogzás könnyítő. fogzásra ne adj! viszont venni vegyél mert bármikor lázas lehet, ne akkor kelljen menni kiíratni/kiváltani mikor magas láza van és csillapítani kéne...
sok praktika van, hűtős rágókat, íny kencék, láncok, rágcsáljon, fogkefét is adhatsz neki.
mennyi idős?
2012. márc. 5. 14:19
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget,4,5 honapos majdenm 5.
2012. márc. 5. 14:22
7/10 anonim válasza:
Chamomilla Vulgaris 15 ch
Homeos bogyó.Nagyon bevált nálunk.Naponta kétszer 5 golyót kell egy evőkanál vízben feloldani és megitatni vele.Nagyon jó mi is ezt használjuk 1 hónapja és mintha nem is lenne az a fránya fogzás.olyan 600-700 körül van a gyógyszertárban.Csak arra figyelj hogy háztartási gép és fém közelében ne legyen.
2012. márc. 5. 17:20
8/10 anonim válasza:
Hát nekünk a Chaomilla semmit nem használt, olyan volt mintha semmit nem adtam volna neki,meg a virbucol sem. :(
2012. márc. 6. 09:41
9/10 anonim válasza:
Nekünk is bevált a Chamomilla CH15 illetve Dologéllel kenegettem az ínyét és van borostyán lánca is.
A Germicid kúp csak lázcsillapításra van én is akkor szoktam neki adni,ha oltás után van.
Viborcul kúpot szokták még ajánlani fogzásra.
2012. márc. 6. 10:40
10/10 anonim válasza:
Nálunk csakis a nurofen vált be. De abból azért nem lehet rendszert csinálni, ha nagyon fájt neki, kapott egy adagot nappal, egyet este. Még a panadol szirup is jó, bár az gyengébb, mint a nurofen - és azt hiszem az csak 6 hós kortól van, de ebben nem vagyok biztos. Egy próbát mindenesetre megér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!