Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fiú vagyok! Meghalt a legjobb...

Fiú vagyok! Meghalt a legjobb barátom (fiú) Apukája. Mivel tudok neki segíteni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod, hogy nagyon sajnálod, és bármiben szüksége van rád, számíthat rád. Aztán vonulj passzívba. A legfontosabb dolgon nem tudsz segíteni, Ez nagyon rossz helyzet :(
2012. febr. 14. 20:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen ráadásul nagyon jóban voltam az apukájával!Milyen passzívba menjek?
2012. febr. 14. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Legyél továbbra is a legjobb barátja, ez a legtöbb amit tehetsz, megkönnyíteni nem tudod sajnos, de az is sokat jelent hogy ha van kihez fordulnia. Függetlenül attól hogy ki akarja dumálni magát, vagy csak jól be akar rúgni.

Tapasztalat sajnos, nekem is és a legjobb barátomnak is meghalt már az édesapja.

2012. febr. 14. 20:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem csak olyan szívszorító!
2012. febr. 14. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen az, és a tehetetlenség érzése a legrosszabb ilyenkor, csinálnál valamit de nem tudsz mit, sajnos ez ilyen.
2012. febr. 14. 20:53
 6/7 A kérdező kommentje:
:(
2012. febr. 14. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:

A passzivitás azt jelenti, hogy ne zaklasd a segítőszándékoddal. Nem látz a lelkébe. Ha úgy érzi, egyedüllétre lesz szüksége. Pár hétig tolerálni kell, ha veled is hülyén viselkedik.

Felvidítani meg véletlenül se próbáld!

2012. febr. 14. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!