Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Huggies pelenka minden tisztáb...

Huggies pelenka minden tisztába tevésnél totál átázik? Mit nem csinálok jól?

Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 10:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi is a Huggies Premiumot használjuk születése óta és semmi bajom vele!Most 10 hós 4-est hord.
2012. márc. 5. 13:08
 12/17 A kérdező kommentje:
H premiumot használunk. érzékeny a bőre, és ezt ajánlották, ami be is vált, kivéve, hogy kifolyik. nem a nedszívó képessége a baj, hanem mellette jöön ki sztem. a kék pamperstől csak még pirosabb lett. most veszek liberot, hátha ez jó lesz. newborn korban próbáltuk, akkor kifolyt a kaki. de lehet, hogy most már nem fog. meglátjuk..
2012. márc. 5. 13:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Több barátnőmtől hallottam h mostanában a huggiess pelussal vannak problémák..én mindig bebish pelust vettem, és az tutti, hogy meg kellett tanulni pl feladni rendesen a gyerekre, eligazgatni, stb, h ne legyenek átázós problémák.

De ebben az esetben nem hinném h te vagy a hibás..

2012. márc. 6. 15:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. márc. 7. 20:23
 15/17 anonim ***** válasza:

A legutóbbi válaszod óta, ismét olvastam, hallottam panaszt az említett pelenkáról.

Nálunk tapasztalat, hogy bebish pelenka fut nappal, és pine pelenka éjjelre. Sosem volt még semmi baj.

2012. márc. 20. 12:55
 16/17 A kérdező kommentje:
ez milyen márka? hol lehet venni? nem is hallottam róla. amúgy a Liberótól is vörös lett neki a bőre, ugyhogy inkább folyjon ki, de ne szenvedjen a babám. meg rájöttem, hogy a Huggiest nem szabad igazgatni. ráteszed és kész. akkor nem jön ki..köszi a válaszokat.
2012. márc. 21. 20:08
 17/17 anonim ***** válasza:

A Bebish és a PINE pelusokat a mindennőnek oldalon tudod beszerezni.

A bebish nappalra ajánlott, a pine pedig éjjel/nappal egyaránt.

Barátnőmnél is érzékeny a baba, ők csak a pine-t használják, és teljesen meg van elégedve vele.

Kérhetsz tőlük ingyenes mintát is, de asszem most is van valami akció a pelusok mellé.

(mindennonek.hu, pelenkazas.hu - nekem is ezeket ajánlották)

Jó éjt!

2012. márc. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!