Pár jó tanács szobatisztaság ügyben? 2 éves kislányról volna szó!
1 hónap múlva lesz a lányom 2 éves,
ahogy beköszönt a jó idő, szeretném a pellust bugyira cserélni:)
tapasztalatlan vagyok-e téren,
hogy kezdjek neki?
bili nem jöhet szóba gyűlöli, így vettem wc szűkítőt az tetszik neki, okos lány hamar leszokna
de hogy álljak neki????
kéne egy rendszer nem???
SOS !!!
Mindig orommel tolt el, ha hasznos tanacsokat tudok adni. TEhat fontos lenne arra figyelned, hogy a gyermeknek mi a kedvence?
Elso valaszado vagyok, tehat a lanyom imadta a nyuszikat, igy jot az otlet, hogy nyuszis fehernemut veszunk, mivel kedvenc allatkaja volt.
Ha a lanyodnak a kutya, cica a kedvence, akkor olyan bugyit vegyel, hiszen nagyon sok fajtat lehet kapni. A gyermeked valassza ki azt, hogy melyiket szeretne, ez a legbiztosabb! Aztan lehet taktikazni, mint mar leirtak, hogy csak akkor mehet el, ....vagy akkor nezheti meg...stb. tehat ezekkel meglehet fogni, de megis szeretettel, hiszen mint az ovodaba menetel is, mivel a gyermek imadja a gyermekeket, ezert mindent megfog tenni, hogy odamehessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!