Nemevésre tanács? 1 éves gyerek
Szia
Nem fogzik véletlenül a babád?Én lányom 13 hónapos múlt, és most 1 hónap alatt jött ki 4 foga is.Így szinte semmilyen szilárd ételt nem fogadott el, pedig már elég rég óta nem pürésítettem neki szinte semmit, csak összetörtem, de ebben a hónapban nem kellett neki.Fájt neki a rágás szerintem.Próbáld meg, hogy pürésítesz mindent.Ha az sem, akkor én felhívnám a védőnőt, hogy adjon tanácsot.
Kát dolgot mondanék.(Hasznos tanácsokat praktikus ötleteke írtak már mások).
1. Az én lányom is kb egy évesen kezdett rosz evő lenni, most 3 éves és azóta is evési gondjaink vannak. Keveset eszik és nagyon lassan. Több orvossal, tanácsadóval konzultáltunk, mire oda jutottunk, el kell fogadni, Ő ilyen!
2.Egy darabig volt olyan időszakunk, hogy semmit nem volt hajlandó megenni, csak a joghurtot. Ez szépen fokozatosan alakult ki, először egy héten 1-2 alkalommal kapott, aztán egyre sűrűbben kérte, mígnem a végén szinte csak azt akart enni, semmi mást. Sürgősen le kellett álni róla, olyannyira,hoyg meg se vettük,hogy ne legyen a hűtőben, mert ha volt akkor ment a hiszti érte, ha meglátta. Amint leszoktunk róla, valamennyire helyreállt az étvágya. Kb 3-4 hónap joghurtmentes élet uán újra elkezdtük neki adni, akkor már nem volt gond belőle.
Az étvágya most is katasztrófális,vasat is kell kúra szerűen szednie, hogy egyen rendesen,de azért már nem olyan vészes a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!