Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Huggies pelenka minden tisztáb...

Huggies pelenka minden tisztába tevésnél totál átázik? Mit nem csinálok jól?

Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 10:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Mindent jól csinálsz!

A Hiuggies a lehető legpocsékabb pelenka, amivel a 2 gyerekem pelenkázása során valaha találkoztam.

Lehet hogy puhább,mint némelyik más pelus, deszinte mindig átázik, ha véletlen több és hígabb a babám kakija akkor meg úszik minden a ....-ban.

Még van egy csomagom (természetesen mindenkitől ezt kaptunk),már alig várom hogy elfogyjon.

Én azt csinálom,hogy csak nappal adok a fiamra Huggiest, és nagyon gyakran cserélem,éjszakára pedig kizárólag Liberot kap.

2012. márc. 5. 10:22
 2/17 Bogyo110 ***** válasza:
semmit se csinálsz rosszul nekünk a 3 pocsék volt azóta se vettem!
2012. márc. 5. 10:35
 3/17 A kérdező kommentje:
de a pamperstől kipirosodik, a libero kifolyik, ez volt még a legjobb...
2012. márc. 5. 10:43
 4/17 A kérdező kommentje:
mit használjak akkor???
2012. márc. 5. 10:46
 5/17 anonim ***** válasza:
Milyen fajta Huggiest használsz? Az sem mindegy ám! Nálunk most a super dry(Ja, az mi?!) a sz@r, pedig a 2-es méret ebből tökéletes volt. Most a premiumot fogom venni, az nálunk bevált. Pampersből melyiket használtad?
2012. márc. 5. 10:52
 6/17 anonim ***** válasza:
én a kislánynak születése óta kék pamperst veszek,nekem nagyon bevált néha veszek higgins prémiumot az is jó:)
2012. márc. 5. 11:14
 7/17 anonim ***** válasza:
huggies boccsi
2012. márc. 5. 11:15
 8/17 anonim ***** válasza:
Tényleg ez a legrosszabb pelus, amit eddig próbáltunk, habár a 3-mas méret már egész tűrhető. Nálunk a tuti befutó a Tesco sajátmárkás pelus (Tesco színes zöld vagy lila). Nem tudom az érzékeny bőr bírja-e, mert a kisfiamé szerencsére nem az, de nedvszívó képességben messze a legjobb!!! És nem vastag, mint mondjuk a Rossmann, Müller vagy a Libero. Egyetlen hibája, hogy néha még drágább mint a Pampers...
2012. márc. 5. 11:27
 9/17 anonim ***** válasza:

A huggies nálunk sem vált be, ahányszor az volt rajta éjszaka, mindig átázott, pedig nem iszik sokat a fiam.

Alig vártam, hogy elfogyjon, azóta csak Liberot használok.

2012. márc. 5. 11:35
 10/17 anonim ***** válasza:

Nekem a huggiesszal sosem volt ilyen gondom, egy nap 3-4 pelust használt el a lányom.Legutóbb liberót kuponoztam, na az eddig messze a legjobb, így csak napi 2 pelus fogy plusz éjszakára is egy:D

A pampers s&p-t imádtam, mert vékony, nyárra azt fogm venni, de nedvszívásban hagy maga után kivetni valót:)

A tesco saját márkás pelusa (zöld csomagos) tényleg nagyon jó!Nedvszívásban, formára és vastagságra is kitűnő, most ilyet fogok venni, kaptam postán kupont hozzá,egyébként sajnos eléggé megdrágították!

2012. márc. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!