Huggies pelenka minden tisztába tevésnél totál átázik? Mit nem csinálok jól?
Mindent jól csinálsz!
A Hiuggies a lehető legpocsékabb pelenka, amivel a 2 gyerekem pelenkázása során valaha találkoztam.
Lehet hogy puhább,mint némelyik más pelus, deszinte mindig átázik, ha véletlen több és hígabb a babám kakija akkor meg úszik minden a ....-ban.
Még van egy csomagom (természetesen mindenkitől ezt kaptunk),már alig várom hogy elfogyjon.
Én azt csinálom,hogy csak nappal adok a fiamra Huggiest, és nagyon gyakran cserélem,éjszakára pedig kizárólag Liberot kap.
A huggies nálunk sem vált be, ahányszor az volt rajta éjszaka, mindig átázott, pedig nem iszik sokat a fiam.
Alig vártam, hogy elfogyjon, azóta csak Liberot használok.
Nekem a huggiesszal sosem volt ilyen gondom, egy nap 3-4 pelust használt el a lányom.Legutóbb liberót kuponoztam, na az eddig messze a legjobb, így csak napi 2 pelus fogy plusz éjszakára is egy:D
A pampers s&p-t imádtam, mert vékony, nyárra azt fogm venni, de nedvszívásban hagy maga után kivetni valót:)
A tesco saját márkás pelusa (zöld csomagos) tényleg nagyon jó!Nedvszívásban, formára és vastagságra is kitűnő, most ilyet fogok venni, kaptam postán kupont hozzá,egyébként sajnos eléggé megdrágították!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!