Anyukák, repülőn hol tudom tisztába rakni a fiam ha bekakilna?
Figyelt kérdés
remélem nem kerül erre sor,de sose lehet tudni....ott az ölembe?Mert az lehetetlen...vagy van valami helység? 2,5 órás lesz az út,mielőtt felszállunk a gépre tisztába rakom,de tuti akkor fog bekakilni...19hónapos amúgy.2012. márc. 3. 21:13
1/6 anonim válasza:
A WC-ben. Szűkös a hely, de egyszer ki lehet bírni.
2/6 A kérdező kommentje:
és ott van valami"asztal" vagy valami ahova feltudom rakni?
2012. márc. 3. 21:25
3/6 anonim válasza:
Pelenkázóasztalkát le lehet nyitni. De tényleg készülj fel, hogy vigyázállásban kell tisztába tenni :) Viszont már elég nagy a fiad, így szerintem meg fogjátok tudni oldani. Nem lesz könnyű, ha mocorgós (bár nem fog elférni mocorogni ...)
4/6 anonim válasza:
A WC-ben van pelenkazo asztal, de mint elottem irtak, nagyon kicsi a helyseg, baromi kenyelmetlen lesz, de kibirhato.
5/6 anonim válasza:
Esetleg bugyipelust próbáltatok már ilyen helyzeteknél?
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!Sose voltunk ilyen helyzetben,mert ez lesz az első repülős utunk :) Az a baj,hogy 16kg a fiam..hmm...fogalmam nincs hogy fogok vele elférni ha bekövetkezik,meg itthon is alig tudom tisztába rakni,szökik....rúg-kapál,lehetetlen tisztába tenni...na de reméljük kibirja kaki nélkül az utat :)
2012. márc. 4. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!