Mit tehetnék? Már 3 napja olyan keveset alszik 10 hetes lányom. Ez nagyon nem jó.
Az en lanyom 6es fel hos. O mindig rossz alvo volt nappal. Van amikor meg a szundikalasokat is beleszamoltam es nem jott ki tobb 1 ora alvasnal, de legalabb ejjel aludt, persze felkelt szopizni. A setaknal aludt nagyobbat. 1 orat. :))) de akkor tel volt.
En is halalra stresszeltem magam, de szerintem semmi ok az aggodalomra. Max 1 kicsit kellemetlen, hogy neha alig van szabad percem.
Most mar fel orakat alszik vagy 3-4x 1 nap. Amikor masfel orat alszik megnezem hogy szuszog-e meg :-)) , annyira hihetetlen.
De lehet nalatok a meleg miatt nem akar aludni. Vagy csak ilyen lett, megvaltozott.
szia,
az én újszülött kisfiam, ha napközben 2 órát aludt, sokat mondok. Csak ölben kucorodva aludt, de olyankor akár 3 órát is. Amint betettük a kiságyba, azonnal felébredt. Ez igy ment kb. 4 hónapos koráig, és akkor magától elaludt ... nem tettem semmit másként. Talán annyit, hogy már többet tudtunk játszani, "beszélgetni", és jobban elfáradt - ezért aludhatott jobban.
Éjszaka nem volt vele gond, mert 6 hetes korától átaludta az éjszakát, szerencsére.
Nem lehet h melege van? Vagy érzékeny lehet a frontokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!