Az újszülötteket minden kórházban cukros vízzel etetik? Ez miért jó?
Sajnállak kedves kérdező és egyben nagyon megértelek. Én márciusban szültem és nagyon nem akart beindulni a tejem, igaz a babóm egész nap velem volt és folyton cicizett (már a szülőszobán is!!!).
És volt választás a tápszer meg a cukrosvíz, és én adtam cukrosvizet, nagyon meleg volt, tudtam hogy így kisebb az esélye a sárgaságnak, nem érdekelt hogy cumisüvegből kapja meg a sok hülye véleménye, hogy a cukrosvíz mekkora rossz dolog, mert nekem fontosabb volt akkor a kisbabám, minthogy majd kicsit szenvedjünk később a cicizéssel. És láss csodát a 4. napon megindult a tejci, nem lett cumizavar, nem lett sárga, a 3. napon hazajöhettünk és egyből utaztunk 3 órát hazáig és azt is bírta. Nem bántam meg és mélyen lenézem azokat akik inkább szomjaztatják a picijüket mert van egy hülye meggyőződésük. Nyugodtan lepontozhatják akik ilyenek.
A mai napig adok teát, vizet a babámnak, semmi zavar tőle, most 3 hónapos igazi kis vasgyúró, szóval ha tápszer ha víz, még mindig jobb mint a semmi.
Ja és a cukrosvíz az pedig igenis cukrosvíz, az orrom előtt csinálták. Vízbe glükózt tettek és ennyi.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!