Elvittem 3 hónapos babámat 7-8 órás autóútra. Rémálom volt az út. Még a visszaút hátra van. Mit tegyek, hogy könnyebb legyen?
Szia!
Esetleg nem vezethetsz éjjel, hátha többet aludna. Jobb ötletem nincs sajna :-(
állj meg sokszor az úton, ha tudsz...levegőzzetek egyet, kicsit sétálgass vele, akár a karodban tartva.
Ez tényleg nem volt túl jó ötlet:(
Szia, az en kisfiam is harom honapos volt amikor elöször megtettük autoval a Magyarorszag - Nemetorszag utszakaszt. Az en tapasztalatom az, hogy amikor lattam rajta, hogy nyügös, akkor igyekeztem lekötni a figyelmet egy -ket jatekkal, vagy mondokaval, (csipp-csipp csoka, ez elment vadaszni, kerekecske gombocska) vagy a pelenka cserek illetve az etetesek alkalmaval amikor megalltunk, akkor görgettem a labamon, "dobaltam", "nozi-buccoltam".... Szoval igyekeztem valtozatos "programot" adni, aztan szerencsere el-el pilledt, aztan szepen lassan celhoz ertünk.
Aztan amikor nagyobb lett, akkor szepen kitapasztaltuk, hogy az adott utvonalon hol vannak jatszasi lehetösegek az ettermekben, a benzinkutakon.... Mara mar jol bejaratot tervezett utvonalon haladunk, es igy ugyan tovabb tart, de nem utalta meg az autozast, pedig kijutott neki mar rengetegszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!