Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hete szultem. A kislanyom...

1 hete szultem. A kislanyom melle es sunia igy olyan mintha be lenne dagadva egy kicsit de inkabb a kis cicije ami feltuno. Normalis ez?

Figyelt kérdés
Szerdan jon a vedono tole is rakerdzek majd de a tapasztalt anyukaktol jobb a tanacs.Mar szuletese ota ilyen.Azt hittem majd elmulik de meg ugyanolyan puffedt.Kellene aggodnom vagy ez termeszetes?
2009. jún. 8. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ez teljesen természetes, még az anyai hormonok dolgoznak benne. Vissza fog húzódni.
2009. jún. 8. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,hamarosan elmúlik, ne félj természetes.
2009. jún. 8. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, jol irtak elottem, ezek a te hormonjaid miatt vannak, meg nem urultek ki a bababol. Az en kisfiamnak is elegge meg volt duzzadva a cicije szuletes utan es a herek is nagyok voltak. Szoval ez kisfiuknal is igy van, nemcsak kislanynal.
2009. jún. 8. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Sőt még pár csepp tej is csöpöghet belőle, ezt boszorkánytejnek hívják, de nagyon ritka.
2009. jún. 9. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!