A kisbabaknal ujszulott korukba lehet latni hogy kire hasonlit?
Figyelt kérdés
Lehet latni hogy az anyukajara vagy az apukajara hasonlit vagy valamelyik rokonra? Vagy meg ujszulott koraban meg nem lehet latni?2012. márc. 3. 10:09
11/11 anonim válasza:
Mikor született a lányom tiszta apja volt. A szeme, a haja. Pár hónap múlva a szeme színe megváltozott, a haja kivilágosodott (sötétbarna volt, és keseszőke lett) az anyósom egyfolytában duruzsolta a férjemnek, hogy nem is tudja kitől lehet a gyerek, mert nem hasonlít se rá (anyós), se az apára.
Viszont most 3 évesen a kislány mintha a klónom lenne :)(ezáltal pedig az én vérvonalam apai nagyagyanyai ágon visszafelé) mert én a nagymamám kiköpött mása vagyok, aki az ő anyukájáé volt. Van egy képünk is Dédi, papa, anyuka, kicsi. Mintha ugyanaz az ember lenne más más évben fotózva és összerakva egy képre. :) Nagyon örülök neki! Ugyanakkor a természete is teljesen a mienk.
Apuka ez utóbbit bánja :) Ő csendesebb, nyugodtabb típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!