Ujszulott kisbabat mikor lehet kivinni setalni, estleg tescoba mikor lehet elmenni vele?
Két hetes volt a kislányom, mikor a dokinéni mondta, hogy szép időben (ha nem fúj a szél nagyon), akkor picit kivihetem már. Ő téli baba.
A fiam nyáron a legnagyobb kánikulában született, őt egy hetesen már kivittük.
6 hetesen vittem a fiamat multiba, a lányomat hamarabb fogom vinni, kb. 1-2 hét múlva. Most még levegőzni sem megyünk ki, nagyon nyálkás idő van.
23 hós és 2 hetes gyerekek anyukája
A lányom február 24-én született. Kb. 1 hetesen már kint voltam vele a teraszon 10-15 percet. Onnantól minden nap sétáltunk vele kicsit. Március 15-én már kb. 1,5-2 órás sétára vittük. Mondjuk nagyon jó idő volt akkor.
De szerintem ha nem esik felétek, akkor kiviheted kicsit nyugodtan. Nálunk enyhe az idő, csak sajnos szemerkél az eső.
Tescoba mi olyan 6 hetesen vittük először, de a Sparba pl. 3-4 hetesen már mentem vele vásárolni.
Egy hónapos a kislányom, második baba. Kéthetesen még autóval mentünk a védőnőhöz, súlymérésre, utána szoktatás nélkül már vittem sétálni. Jó nagyokat alszik a friss levegőn, aminek örülök,mert otthon leginkább ébren van etetések között.
A nagy miatt nem akartam otthon ülni, a kicsit jól felöltöztettük, bundazsákba bele, és mentünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!