Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a jó istent csináljak,...

Mi a jó istent csináljak, hogy megmaradjon "egy helyben"?

Figyelt kérdés

Eljött az a pillanat számunkra, hogy a babakocsit kint létkor nem alvásra, hanem másra is tudjuk használni. Pl. nézelődés, játék, stb.

Mivel próbálgat már üldögélni, de hosszabb ideig nem megy neki, így csak egy fokozatot emeltem feljebb a babakocsit. Amolyan megtámasztósba. Remélem így értitek.

Viszont nem marad meg... nyomja magát kifelé. Akár hogy állítom neki vagy fekvőbe rakom ugyan ezt csinálja. Mintha nem akarna megmaradni a babakocsiba.

Tudom, nektek ez semmisnek tűnik, de most ez a legnagyobb problémám.

Nem szeretnék úgy menni az utcán, hogy sír vagy nyűglődik a lányom. Örülnék neki, ha élvezni tudná a kint létet.

Várom már, hogy járjon, mert akkor legalább ideig-óráig el tudjuk majd "felejteni" a babakocsit, de az még iszonyat messze van.

Másik meg az, hogy a játékokat se tudja megfogni legtöbbször. Ez szerintem a sok ruha miatt van. Na meg, adott irányba mindig az ellentétes karjával akar nyúlni, így sokszor úgy néz ki a babakocsiban, mintha tornázna. Vagy legalábbis ki lenne tekeredve.

A nap sem a barátunk. :(((

Tudom, hogy érzékenyek a szemük a babáknak, de ha árnyékból kimegyünk naposabb részre, de a feje az árnyékban van, akkor is hunyorog és forgolódik. Pedig oda se süt a nap rá.

Mit tegyek ez ellen? Vegyek esernyőt? Van olyan, amit bármilyen kocsira rá lehet tenni?

Köszi a válaszokat!

2012. márc. 2. 14:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
azt hogy érted, hogy nem tudja megfogni a játékokat? csak azt az egyet ami van a babakocsin vagy van valami baj?
2012. márc. 2. 15:12
 12/17 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy nem tudja megfogni a játékot, hogy túl sok szerintem a ruha. Vagyis pufi szegénykém a kabáttól meg ilyesmi. Nem bírja átfogni a játékot.

Mindig alvás időben megyünk ki, akkor alszik is szépen. Van, hogy végig, van hogy 30 perc - 1 óra múlva kinyomja magát, hogy ő felébredt (csak hason alszik).

Egyébként nem csap nagy patáliát. Elnézelődik és figyel, mindent figyel és ismerkedik a külvilággal.

Csak most kezdte ezt el csinálni, hogy kinyomja magát bárhogy is van a babakocsiban.

Megfordítom majd és meglátjuk akkor hogy tetszik neki.

A játszóterezést várom már! Itt van pont előttünk egy "Unió játszótérnek" csúfolt valami.

Mindenképpen akarok naponta legalább 1× bemenni játszani ott valamit, csak azért legyen tartósan +15-18 fok! Vettem már neki meleg kantáros ruhát meg játszó rucikat is.

Most pedig új babakocsit nézek, ami már 6+-os kortól lehet használni..:))))))))

2012. márc. 2. 15:16
 13/17 anonim ***** válasza:

ja, így már értem :)

a 6+-os babakocsival még várjál ha hason alszik a kocsiban, a sport kocsiban már nem tudod majd ezt megtenni!

játszótérre meg mehettek, csak mindig vigyél magaddal egy párnát és egy pokrócot! :) hintázni meg már most is tudtok 5perceket, segíti megtanulni az ülést :)

2012. márc. 2. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Hordozd:)! Már lehet)kb. fél éves korától) háton meitai- ban hordozni,minden felsorolt problémádra megoldás lenne:)! Függőlegesben van de nem ül:), lát mindent, el tud "bújni" (a nap elől is), ha tanulmányozhatja a környéket, nem kell játék sem a szórakoztatásához...

Ha van kérdésed, kérdezz nyugodtan:)!

2012. márc. 2. 17:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam se bírta a kocsit, így mi alvásidőben jártunk ki. 15-20 percet elvolt, nézelődött aztán meg elaludt, úgyhogy nem volt így üvöltés. Most hogy már tud sétálni, alvás előtt megyünk ki, jól kifárad és otthon alszik mint a bunda.

Vagy próbáld meg megfordítani a kocsit, bár ez nekünk nem jött be, vagy ahogy már írta valaki, vidd le kenguruban vagy csak kézben, hogy nézelődhessen. A nap ellen én olyan sapit vettem neki, aminek van egy kis sildje, ez sokat segített a hunyorgáson.

2012. márc. 2. 21:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne kenguruban:)! Mei tai- ban vagy SSC- ben(csatos hordoozó) vagy kendőben:).
2012. márc. 2. 21:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Pont tegnap vettünk esernyőre csukható sportkocsit és ennek nem lehet átfordítani a tolókarját,így a kisasszony most menetirányba néz,azt hittük sírni fog,de nem; nézelődik,majd pikk-pakk bealszik.Ja,és a nap őt is zavarja,szinte menekül előle,általában ezért is alszik el,mert behunyja a szemét.:)Most kb. középső állásban van a kocsi háttámlája(4 fokozatban dönthető).

7hónapos volt 3.-án.

2012. márc. 6. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!