Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan találhatnám meg el...

Hogyan találhatnám meg el lopott babakocsim? Van ötletetek?

Figyelt kérdés

Tatabánya kertvárosban élünk. Saját tárolónk van csak nekünk volt kulcsunk hozzá és el lopták a babakocsinkat.

Délelőtt 9 kor még megvolt 11 kor már hűlt helyét találtuk.

A rendőrök sajnos használható új lenyomatot nem találtak.

Még a lakatot is vissza tette, hogy ne legyen feltűnő. Természetesen senki semmit nem látott..

Újra nincs pénzünk most egy 17 éves régi luxus babakocsink lesz. A szívem megszakad...

2009. jún. 8. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Basszus! Szemét tolvaj! Nem a házból valaki? De tuti hogy ismerős és előre kinézte a kocsit, nem? Vagy valaki besurranó? De akkor nemcsak a ti tárolótok lett volna kifosztva? Hát én körbenéznék a környékbeli bababizományikban, hátha beadta, de vaterán, teszveszen is ketess rá, hátha felismered, ha nagyon hülye , ma már abba viszi a gyerekét a közeli játszótérre, parkba. Nincs több ötletem! Ilyet?
2009. jún. 8. 09:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ki tud ilyet tenni?Nem fogja abban tolni a gyerekét a játszotérre,már biztos elpasszolta a sze...t.Szohoz sem jutok.Nagyon sajnolom.Hátha van valaki itt aki adakozni fog.Sajnos én nem tudok,mi is kölcsön babakocsival nyomulunk.Mégegyszer nagyon sajnálom.
2009. jún. 8. 10:19
 3/5 A kérdező kommentje:

vaterán teszveszen folyamatosan figyelem nincs :( a Férjem a baba boltokat ma körbe járja tatabányán viszi a képeket hogy ha valaki beviszi.

Minden benne volt csak egyedül a lábzsák nem mert ugye azt nem használjuk már 40 fokban. Esővédőtől kezdve minden.

Mi is úgy kaptuk. Használtan vette a sógornőm de semmi nem látszott rajta mert 2 hónapig használták minden j volt hozzá.

Ti is nagyon vigyázzatok az ilyenek szerintem erre vannak szakosodva. Azt beszéltük kifigyelhették a szokásinkat.

vasárnap ugye mindenki most főz takarít... :(

ez volt a mi vesztünk is most . Ha vennénk egy új kocsit akkor se tudnám ott lent hagyni az 5 ikre felcipelni meg gyerekestől elég nehéz...

2009. jún. 8. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát, ez tényleg felháborító! Babakocsit ellopni?!

(Bocsánat, hogy nem a kérdésedre válaszoltam.)

2009. jún. 8. 11:04
 5/5 anonim válasza:
öhömm.. cigány... mimi ?? ezt ki mondta ?!?!
2010. ápr. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!