Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerezzünk-e be sport babakocs...

Szerezzünk-e be sport babakocsit pluszban?

Figyelt kérdés

Egy lassan 11 hónapos leányzónk van, polcok mellett lépegetve oldalaz. Van egy babakocsink, amit apósomtól kaptunk, de rendkívül nehéz, robosztus darab. A környéken kiváló sétákra, szélvédett, de mivel a leányzó mostmár bőven felül, és jön a jó idő, szeretnénk vele minél többet elcsászkálni, nagyobb parkokba, be a városba stb. Viszont ezzel a babakocsival ez kilátástalan harcnak tűnik, egyrészt mivel rendkívül nehéz, babával együtt főleg, és nagy helyet is foglal, buszra, ami nem alacsony padlós és van korlát középen fel sem fér... Már próbáltuk. :(

Nem igazán remek az anyagi helyzetünk, de használtan egy sport babakocsira gondolkodunk, hogy be kellene ruházni a fenti okok miatt. Szerintetek?

Ami még esetleg ok, hogy a jelenlegi babakocsi nagyon nehezen állítható, a háttámlájánál 3 fokozat van, teljesen fekvő, döntött, de inkább a fekvőhöz közelebbi, mint az ülőhöz és a teljesen ülő merőlegesen. Összecsukást se tudjuk, ha pl. elmennénk nyáron szüleimhez, kocsiba sem férne be. Sajnos csak kaptuk, nem volt lehetőségünk beleszólni milyen lenne praktikus. :S

2012. márc. 1. 09:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon szép a babakocsi, ilyesmiben gondolkodunk mi is, csak én sajnos budapesti vagyok, messze laktok. :)
2012. márc. 1. 16:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

a 13.38as vagyok. Ne aggódj a súlya miatt, az én lányom is picinek született(2700 gr, 46cm),most 2 éves és nincs 10 kg(9,8). Nem lehet mindenki egyforma.

2012. márc. 1. 19:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, és persze. :) Sosem aggódtam, a férjem néha többször, és az új védőnő rendkívül frusztráló e téren, de amúgy aranyos, nevetős, aktív baba, igazából nem is tudna jobban hízni annyit mozog. :)
2012. márc. 2. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!