Coto baby sport vagy Bertony foxy? Van tapasztalatod róluk? Megosztanád velem?
Figyelt kérdés
Más babakocsi nem érdekelcsak akkor ha olcsó 20.000Ft alatti!Köszönöm!2012. febr. 14. 12:06
1/3 anonim válasza:
Én csak a bertoni foxyról tudnék véleményt mondani, nekünk az van. Először nagy könnyebbség volt a nagy, nehéz babakocsi után egy bolygókerekes, könnyű kis sporkocsi, aránylag kicsire összecsukhatóan, de télen nekünk annyira nem kényelmes, mert a sok ruhában nehezen fér el a baba, mindig lecsúszik, kevesebb ruhában meg fázik, mert azért nem egy téli babakocsi. Még egy zavar, vagy a tolókar rövid, de én mindig belerúgok az aljába, és elég messze el kell tartanom magamtól, hgoy ne rugdossam a kosár részét. Ettől függetlenül szeretem, de lehet, hogy ha mást is kipróbálnék, kiderülne, hogy van ennél jobb is!
2/3 anonim válasza:
Nekünk is Foxy van.És tényleg nem ajánlatos télre:(az én lányom sem fér el benne beöltöztetve:(Viszont nyári kocsinak tökéletes!
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekünk mindkettő volt.
A Foxyba állandóan belerúgtam, a kisfiamnak sem volt túl kényelmes...
A Coto babyt csak kipróbáltuk,aztán eladtam. Kissé fapadosnak találtam... Persze nagyobb gyereknek lehet,hogy jó.
Én használtam vettem Peg Perego Ariát,az nagyon bevált!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!