Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden baba szeret fürdeni/sze...

Minden baba szeret fürdeni/szereti a vizet?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert még nem hallottam olyan hogy baba ne szeretne fürdeni. Az én kicsim imádja a vizet, szerintem nyáron majd úgy kell kikönyörögnöm a medencéből:)
2012. febr. 29. 22:11
 1/4 kíváncsicska ***** válasza:
Szerintem hogy szeret-e az attól függ hogy milyenek az első élményei.A húgom kislánya például az anyja kezében sír míg ha apa fürdeti semmi gond.Biztos ez azért van mert a nagyobb kezével biztonságosabbn tartja.A baba talán nagyobb biztonságban érzi magát.Az én lányom imád füredni.De egy másik barátnőm babája szintén csak akkor nem visít ha az apja fürdeti.(a visít az helytálló)
2012. febr. 29. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolj bele, az 9 első hónapot vízben töltötte. :)

Csak sajnos a kórházakban jól elcs*szik, és az első napokban sok baba megijed a "humánus" fürdetéstől. Aztán újra meg kell szerettetni velük. :D

2012. febr. 29. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Enyém utálta. Egészen addig, amíg rájöttünk, hogy fázik. 40 fokos víz kellett neki újszülött korában és hősugárzó. Ha ez megvolt, már nem bőgött. De igazán akkor szerette meg, amikor már ült egyedül, és úgy tudott játszani a vízben.
2012. febr. 29. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Lányom 13 hos és szeret lubickolni, de csak ulve. A hajmosást utálja és ott mindig ordít. Nem tudom rávenni, hogy lefektessem a vízbe és ugy mossam le a sampont a hajárol. Kisbogrét használok és persze akár hogy vigyázok, mindig megy az orrába és a szemébe víz és persze ordít olyankor.
2012. márc. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!