Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korában volt...

Mennyi idős korában volt először beteg gyermeked?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 21:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok! Én elhiszem, 18-as, és nem kérdőjelezem meg, hidd el, csak ezt a kérdést, és rá a válaszokat pont akkor olvastam, amikor ez az eset történt velem, amit leírtam! És még most sem tudom felfogni, hogy ennyire látványosan hülyének néz a kedves anyuka barátnőm! Vagy azt hiszi, hogy ettől több a gyereke! Ne vedd magadra, kérlek, én elhiszem, hogy nem volt beteg a gyerkőcöd, én csak leírtam itt a dühömet!!! Nem másra irányult!
2012. márc. 2. 14:33
 22/22 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló!

Nem vettem magamra és ne haragudj,ha esetleg sértően hangzott a válaszom(18 hónapos kislány anyukája vagyok).Nem annak szántam csak volt már rá példa,hogy egy olyan anyuka szólt be akinek beteges a kisgyereke.Közölte,hogy biztos felelőtlen vagyok és nem vittem orvoshoz amikor kellett volna.Na...őt szívem szerint megfojtottam volna. :) Soha,de soha nem veszélyeztetném a gyerekemet semmilyen körülmények közt sem!Annál is inkább,mert több mint 5 évet vártunk a kislányunkra és az életemnél is fontosabb.Most,hogy hörghurutja volt azonnal az első hurutos köhögésnél hívtam a doki néninket,akkor még csak levert sem volt még a gyerek.

Szóval senkit nem akartam sértegetni és én nem gondolom,hogy ettől több az én gyerekem egy betegesebb kisgyereknél.Ő például később kezdett mászni és önállóan menni is 15 hónaposan kezdett.Soha senkivel nem szoktam versenyezni,hogy miben jobb az én gyerekem mint a másé.De találkoztam már ilyen anyukával is és meg volt sértődve amikor azt mondtam neki,hogy nem érdekel,mert minden gyerek úgy csodálatos ahogy van. :)

2012. márc. 2. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!