Mennyi idős korában volt először beteg gyermeked?
Fiam 14 hósan volt náthás. Első komolyabb betegsége, felső légútról a fülére húzódott, az meg kifakadt, mert az orvos 4 nap alatt nem vette észre, h a füle fáj, 26 hónaposan. - 4 éves most
A lányom kb 10 hónaposan náthás lett, legalább 2 hónapig nem gyógyult meg, 2 antibiotikum kúra se segített. Hörghurutja volt, amit se a háziorvos, se az fül-orr-gégész nem vett észre. Ügyeletre vittem a fiamat, ott vizsgálta meg az orvos a lányomat is, (nem tetszett neki, hogyan veszi a levegőt) írt fel ventolint, és láss csodát 3 nap alatt teljesen jól volt. most 2 éves
A 18-as válaszoló vagyok(18 hónapos kislány anyukája).
Őszintén írom,hogy tényleg nem volt beteg a kislányom.És igen...nátha sem.A doki nénink is megdicsért minket,azt mondta ez nagyon ritka.Ja....és nem vagyok felelőtlen anyuka,vittem volna orvoshoz,ha beteg.Főleg,hogy ápolónő vagyok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!