Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korában volt...

Mennyi idős korában volt először beteg gyermeked?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 21:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az én fiam 13 hónaposan volt először beteg.Magas láz,hasmenés,hányás.3 nap kórház.
2012. febr. 29. 22:48
 12/22 anonim ***** válasza:

Fiam 14 hósan volt náthás. Első komolyabb betegsége, felső légútról a fülére húzódott, az meg kifakadt, mert az orvos 4 nap alatt nem vette észre, h a füle fáj, 26 hónaposan. - 4 éves most

A lányom kb 10 hónaposan náthás lett, legalább 2 hónapig nem gyógyult meg, 2 antibiotikum kúra se segített. Hörghurutja volt, amit se a háziorvos, se az fül-orr-gégész nem vett észre. Ügyeletre vittem a fiamat, ott vizsgálta meg az orvos a lányomat is, (nem tetszett neki, hogyan veszi a levegőt) írt fel ventolint, és láss csodát 3 nap alatt teljesen jól volt. most 2 éves

2012. febr. 29. 23:08
 13/22 anonim ***** válasza:
7 hósan megfázott, aztán 1,5 éves koráig még kétszer jártunk így. Láza nem legfeljebb hőemelkedése volt. 19 hónaposan bárányhimlős lett, 40 fokos lázzal. Akkor pánikoltunk először.
2012. márc. 1. 00:24
 14/22 anonim ***** válasza:
2,5 hónapos korában, hányás-hasmenés.
2012. márc. 1. 06:59
 15/22 anonim ***** válasza:
12,5 hónapos. Még nem volt beteg szerencsére. :DDDDD
2012. márc. 1. 07:50
 16/22 anonim ***** válasza:
8 hónaposan. Krupp.
2012. márc. 1. 10:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Megfázás, hörghurut, köhögés, orrfolyás + fogzás, 6 hónaposan. Egy rémálom:-(
2012. márc. 1. 11:25
 18/22 anonim ***** válasza:
17 hónaposan hörghurut(most 18 hónapos).Elötte semmi,hála az égnek! :-)
2012. márc. 1. 13:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Azok, akik azt írják, hogy egy éves, meg másfél éves korig stb. nem volt beteg a gyereke, azoknál még egy nátha sem volt? Most őszintén! Pont tegnap volt itt nálunk barátnőm, egyidősek (16 hónaposak) a gyerekek! Tudom azt, hogy tök sokszor volt náthás a kislányuk, többször is csúnyán köhögött, volt hasmenése, hányása, mert még tőlem kérdezték, nincs-e valami kúpom hányásra, amit tudnak neki adni! És, a tegnapi beszélgetésünk így zajlott! Kérdem barátnőmet, hogy ad-e a gyereknek cebion c vitamint, ha ad, akkor hány cseppet! Erre ő: minek? Lekopogom, még egyszer sem volt beteg! Kérdőn néztem rá, és kérdem tőle, egyszer sem? Azt mondja, nem, még egyszer sem, talán egyszer folyt az orra! Ja, jól van akkor, mondtam magamban! Nem tudtam eldönteni, hogy most hülyének néz, vagy ő ennyire hülye!? Csak azért furcsálom, akik azt írják, hogy 1-2 éves korig nem volt beteg a gyerekük, mert mindenhol azt olvasom, hogy egy kisgyereknél éves szinten az sem fura, ha 3-4-szer megfázik!
2012. márc. 1. 22:13
 20/22 anonim ***** válasza:

A 18-as válaszoló vagyok(18 hónapos kislány anyukája).

Őszintén írom,hogy tényleg nem volt beteg a kislányom.És igen...nátha sem.A doki nénink is megdicsért minket,azt mondta ez nagyon ritka.Ja....és nem vagyok felelőtlen anyuka,vittem volna orvoshoz,ha beteg.Főleg,hogy ápolónő vagyok. :-)

2012. márc. 2. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!