Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit volt beteg gyermeked...

Mennyit volt beteg gyermeked a bölcsiben?

Figyelt kérdés
Kedd óta járunk, most kicsit náthás, meg köhög.Pénteken elvittem dokihoz. Kapott ACC-t, de mehet a bölcsibe azt mondta. A hétvégén is sokat javult.Nem volt láza sem, orra sem folyik már neki annyira.
2011. febr. 20. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi két hete járunk bölcsibe, ma délelőtt belázasodott és köhögni kezdett, de mostanra mintha már túl is lenne rajta.

Fogalmam sincs, hogy holnap vigyem-e vagy sem...

2011. febr. 20. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi két napot voltunk bölcsiben. Kedden este hányt, azóta láza van, most már taknyos, folyik az orra, és nyöszög egész nap. Persze a kicsi is taknyos. Holnap megyünk dokihoz, nem tudom mit mond majd, de így nem vihetem bölcsibe. Nem tudom hogy kezdem majd a munkát-mert persze én is beteg vagyok...
2011. febr. 20. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi szeptemberben kezdtük a bölcsit,nagyon sokat beteg a kisfiam.Már volt hányás-hasmenése,többször hörghurutja,tüdőgyulladása,voltunk kórházban lázgörccsel,utána tüszős mandula gyulladása lett,most pedig az ovis tesótól a bárányhimlőt kapta el.

Nem nagyon jár bölcsibe,de szerintem a mi esetünk nagyon szélsőséges!!!

Nekem az volt a szerencsém,hogy 22 hónaposan felvették,és nem kellett lemondanom a GYED-et,így még 5 hónapig itthon voltam,nem volt probléma a munkahelyemen.

A gyerekorvosunk azt mondta,hogy 4 éves korukra erősödik meg a szervezetük,és tapasztalatból tudom,hogy ez így is van,mert a tesó is bölcsibe alig járt,a kiscsoport elején volt betegesebb,azóta viszont nem nagyon hiányzott az oviból.

Már várom a tavaszt:)!

2011. febr. 20. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom szeptember óta jár bölcsibe, és eleinte 2 hetet ment, aztán egyet nem. Most már kicsit jobb a helyzet, de még így is sokszor taknyos. A doki és a bölcsi szerint, ha csak folyik az orra és kicsit köhög, mehet, csak ha lázas nem. Én már olyenkor sem szoktam szoktam bevinni, ha meg tudom oldani.

2011. febr. 20. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!