Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjam megint tízóraira a...

Adjam megint tízóraira a főzelékeket? ( bővebben lent)

Figyelt kérdés

Kislányom 8 hónapos múlt, s amióta nem tízóraira kapja a főzelékeket ( mert ugye mikor elkezdtük a hozzátáplálást mindig tízóraira kapott főzeléket-gyümölcsöt...) , egyszerűen 2 kanálnál többet nem eszik. Tízóraira jóízűen eszi a gyümölcsöt, túrót, kekszet.... de ebédre csak 2-3 kanál főzeléket fogad el. Amíg tízóraira kapta a főzeléket hatalmas adagokat megevett... váltsam vissza? mert így szinte csak gyümölcsöt eszik.

Köszönöm!

2012. febr. 29. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz a babának tőle!

Sokáig nekünk is igy adta ki:) az étkezés menetrendje!

Kb 10hóra tudtam kitolni,hogy dél körül legyen az ebédje főzelék.

Most sem tökéletes mert 2-3 órára esik!De teljesen jó igy:)

Úgy csináld,ahogy a babának a legjobb,ahogy már bevált...ne pedig a protokoll szerint!

2012. febr. 29. 14:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Szóval akkor térjünk vissza arra, hogy 10 óra körül adom neki a husit-zöldséggel, esetleg gyümölccsel? vagy ne aggódjak amiatt, hogy ebédre ezekből csak pár kanállal eszik? Pedig már kitoltam az ebédet, nem délben, hanem fél 2 körül adom neki, de így sem kéri, mintha nem lenne éhe, a cicit persze elfogadja utána...
2012. febr. 29. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Vissza is térhettek,ahogy írtam nálunk is igy volt.

Igaz nekem már nem szopik a lányom 6.5 hós korától sajnos.

De lehet egy olyan variáció is,hogy tizóraira esetleg kevesebb mennyiséget adsz neki,akkor ebéd időre éhesebb lesz..de én ezzel igy nem kisérletezgettem.Valószinűleg még mindig kényelmesebb szopizni,mint várni a kanalazást:)

Lehet,hogy ha esetleg igy van akkor kicsit hamarabb adj neki főzeléket,hogy ne legyen türelmetlen az éhségtől:)

Ez ismerős...csajszimnak is volt igy csak a tápszerrel...azt is könnyebb volt a cumiból beszürcsölni.

Nem tudok más okosat mondani,csak azt,hogy ki kell kisérletezni,hogy a legjobb:)

DE ha más nem jön össze,nyugodtan ehet főzeléket tizórai is:)

2012. febr. 29. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!