Milyen anyagok vannak a tápszerben, amitől sok anyuka veszélyesnek tartja?
Figyelt kérdés
Fel vagyok készülve, hogy leveszik a kérdésem, mert provokatívnak tűnik, de tényleg kíváncsi lennék, mitől irtóznak sokat tőle.2012. febr. 29. 13:16
11/17 A kérdező kommentje:
Hú ez durva, amit a vitaminokról írtál. Én meg úgy adom a lányomnak, hogy azt hiszem milyen jót csinálok vele. :-(
A tápszerekre visszatérve, akkor ezek szerint az a legfőbb gond vele, hogy tehéntej-alapú.
2012. febr. 29. 14:00
12/17 anonim válasza:
Miondenből legjobb a babának a természetes? Természetes pl a pollen a levegőben, a méz, a természetes tehéntej meg a természetes aprómagvas gyümölcs. Ezt a természetes-mániát nem kéne mindenáron...
13/17 anonim válasza:
Van szója alapú tápszer is a tejfehérje vagy tejcukor allergiás babáknak.
14/17 anonim válasza:
Soha nem gondoltam azt, hogy veszélyes lehet a tápszer. 3 gyerekem van mind azt itta.
15/17 anonim válasza:
Na mi ezt is bebuktuk volna, mert a szójára is allergiásak voltak a gyerekeim...
16/17 anonim válasza:
Ha szójára és a tehéntejre is allergiásak vagytok, akkor mi van az anyatej jótékony hatásával? Hisz már van két allergén, amit nem bír a baba pedig anyatejes.
17/17 anonim válasza:
Hát például az, hogy én kerültem ezeket az ételeket, így nem mentek át az anyatejbe és tudtam táplálni a babáimat úgy, hogy nem szenvedtek az allergia tüneteitől (amit tápszerrel nem lehetett volna elérni) és már a nagyobbik gyerekem 100%-ban kinőtte, a pici meg (2,5 évesen) még mutat néhány tünetet, de már sokkal enyhébb, csak idő kérdése, és ő is kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!