Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire mernél kockáztatni,...

Mennyire mernél kockáztatni, veszélyesnek tartod?

Figyelt kérdés
Anyukám ma hozott a kisfiamnak(19 Hónapos) egy doboz bontatlan,nem lejárt szavatosságú,DE!! ukrán feliratú Hipp Bio tápszert amilyet itthon is bárhol kaphatsz.A piacon vette...Oda adnád a gyermekednek?
2011. jan. 22. 18:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

ha itthon vette, de nincs rajta semmilyen magyar szöveg(pl összetevők, minőségét megőrzi, stb) akkor tuti nem adnám oda!Ahhoz hogy itt áruljanak valamit kell engedély, ezeknek rajta kell hogy legyenek magyarul!

Ha nincsenek rajta én nem adnám oda.

2011. jan. 22. 18:32
 2/19 anonim ***** válasza:
51%
19 hónaposnak már semmilyen tápszert nem adnék. Ő már ehet minden ételt.
2011. jan. 22. 18:35
 3/19 anonim ***** válasza:
72%
nem adnám oda.ki tudja mi van benne.én paramami vagyok ilyen téren.második,nem ez volt a kérdés,mindenki döntse el maga,hogy mit ad a gyermekének enni.
2011. jan. 22. 18:41
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
Én odaadnám.Az ukrán kisbabák mást esznek,mint a magyarok?Nincs semmi baja.
2011. jan. 22. 18:43
 5/19 anonim ***** válasza:
65%

Odaadnám.

Én a müllerben is szoktam vásárolni és ott minden német csak rá van ragasztva egy címke magyarul az adagolásról és az összetételről

2011. jan. 22. 18:48
 6/19 anonim ***** válasza:
78%
harmadik vagyok.nem arról van szó,hogy mást esznek vagy nem,de lehet,hogy valami hamisított.Piacról soha nem vennék kaját,főleg gyereknek nem.Pl amikor eladnak márkás tusfürdőt,de csak a flakon eredeti,bele van töltve valami gagyi folyadék.lehet bontatlannak tűnik,de mégsem az.
2011. jan. 22. 18:49
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
nem az a baj hogy ukrán, hanem ha nincs rajta semmilyen magyar szöveg.Mert az azt jelenti, hogy itthon nem lett átvizsgálva,nem hivatalosan árulják.Ha meg nem hivatalosan árulnak itthon valami kaját, akkor lehet benne akármi...megbízom a barátomban, aki külföldről hoz valamit, de piacon nem veszek olyan külföldi ételt, ami nincs itthon bevizsgálva.
2011. jan. 22. 18:50
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
En inkább a cicusnak vagy a kutyusnak adnám oda.
2011. jan. 22. 18:52
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Én írtam,hogy odaadnám,de végülis jogos amit a többiek írtak,hogy nincs bevizsgálva és tényleg sok a hamisított cucc.:(
2011. jan. 22. 18:53
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem, hogy ilyen típusú élelmiszert nem lehetne piacon értékesíteni, szerintem erre van valamilyen szabály.
2011. jan. 22. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!