Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire mernél kockáztatni,...

Mennyire mernél kockáztatni, veszélyesnek tartod?

Figyelt kérdés
Anyukám ma hozott a kisfiamnak(19 Hónapos) egy doboz bontatlan,nem lejárt szavatosságú,DE!! ukrán feliratú Hipp Bio tápszert amilyet itthon is bárhol kaphatsz.A piacon vette...Oda adnád a gyermekednek?
2011. jan. 22. 18:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Már mindent eszik Ő is ,de szokott lenni itthon mindig tápszer mert este elalvás előtt vagy azt vagy tejet (házi)iszik.Ami aggaszt,hogy piacon vette(hétvégi zöldség piac ,nem józsefvárosi)egy eladótól aki hónapok óta árul Hipp termékeket!Amiért félek,hogy nem magyar(ukrán)és gyanúsan olcsó 260ft a tejpépek 250.

Sikerült találnom a vaterán is ilyet!!!!

[link]

2011. jan. 22. 18:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

én nem adnám oda neki:(

ma már óvatosnak kell lenni szerintem...

2011. jan. 22. 19:10
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer ,marad a kutyusnak!!!
2011. jan. 22. 19:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én odaadnám,lehet,hogy én vagyok felelötlen,vagy csak egyszerűen tudom,hogy az ukrán cuccok milyenek...Ugyanis én onnan származom,szerintem nem más,mint a magyar...Az olcsó árra meg annyit,h kint a hazai árak töredékért meg lehet kapni a cuccokat,így valószínűleg onnan hozta az illető és még így is van haszna rajta...

Nem ideillő példa,de nézd pl a cigit,amit csempésznek, iszonyú haszonkulccsal dolgoznak,kinn egy dobozt,kb 70-80 ft-ért megkapni(átlag,amiket behoznak)...Mo.-n eladják 200-300 forintért...

2011. jan. 22. 20:50
 15/19 anonim ***** válasza:
utolsónak.ismerősöm úgy vett cigit ukránoktól a piacon,hogy nem volt a kartonban cigi,ki volt tömve papírral.nem látszott a külső csomagoláson,hogy az meg lett bontva.De itt ne az ukrán a lényeg,mindegy milyen nemzetiség,lehet román,szlovák,stb.ezek utána tápszert nem lehet meghamisítani.de igen.ezért nem adnám.
2011. jan. 22. 21:01
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy ukran, az a baj, hogy egy akarmilyen piacostol van, es ki tudja, hogy meg az van-e benne, amit eredetileg beletettek.

Nem adnam oda. Nem az ukranokban nem bizom, hanem abban, aki behozta.

2011. jan. 22. 21:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Lehet igazatok van, csak a kérdezőnek először azzal volt problémája,hogy ukrán szöveg van rajta..Mondjuk én egy kicsit talán azért vagyok bizalmasabb,mert ilyesmit,ha veszek,akkor azt kinn veszem,boltban,saját magam,vagy ismerős által...
2011. jan. 22. 21:42
 18/19 EÁgi válasza:
0%
A második válaszadóval értek egyet. Minek bébiétel egy 19 hónapos gyereknek? Ha dolgozol akkor is össze tudsz ütni egy tejbegrízt...
2011. jan. 23. 00:15
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem konkrétan az ukrán árukkal van problémám hanem az árú eredetével.Ezért nem kapja meg!Kedves utolsó ez nem bébiétel hanem tejpótló tápszer.A kisfiam már mindent eszik amit mi,de esténként ahogy már írtam vagy tápszerrel vagy tejcsivel alszik el.Ezért hozta anyukám.
2011. jan. 23. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!