Mennyire mernél kockáztatni, veszélyesnek tartod?
Köszönöm a válaszokat!Már mindent eszik Ő is ,de szokott lenni itthon mindig tápszer mert este elalvás előtt vagy azt vagy tejet (házi)iszik.Ami aggaszt,hogy piacon vette(hétvégi zöldség piac ,nem józsefvárosi)egy eladótól aki hónapok óta árul Hipp termékeket!Amiért félek,hogy nem magyar(ukrán)és gyanúsan olcsó 260ft a tejpépek 250.
Sikerült találnom a vaterán is ilyet!!!!
én nem adnám oda neki:(
ma már óvatosnak kell lenni szerintem...
Én odaadnám,lehet,hogy én vagyok felelötlen,vagy csak egyszerűen tudom,hogy az ukrán cuccok milyenek...Ugyanis én onnan származom,szerintem nem más,mint a magyar...Az olcsó árra meg annyit,h kint a hazai árak töredékért meg lehet kapni a cuccokat,így valószínűleg onnan hozta az illető és még így is van haszna rajta...
Nem ideillő példa,de nézd pl a cigit,amit csempésznek, iszonyú haszonkulccsal dolgoznak,kinn egy dobozt,kb 70-80 ft-ért megkapni(átlag,amiket behoznak)...Mo.-n eladják 200-300 forintért...
Nem az a baj, hogy ukran, az a baj, hogy egy akarmilyen piacostol van, es ki tudja, hogy meg az van-e benne, amit eredetileg beletettek.
Nem adnam oda. Nem az ukranokban nem bizom, hanem abban, aki behozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!