Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek koraszülött babája van...

Akinek koraszülött babája van mekkora méretekkel született?

Figyelt kérdés

Összefogtunk páran anyukák, hogy a kórházunknak gyűjtsünk és kössünk babholmikat de azt nem tudjuk, hogy egy idő előtt született babának pl mekkora sapi kell. Meg ugye sokat számít, hogy mennyivel előbb jött...

A fejkörfogat, a testhossz és a születési hét is érdekelne.

2012. febr. 28. 19:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

28 hétre született, 1350 grammal, és 40 cm-rel. A fejkörfogatát sajnos nem tudom. Az első hetekben az inkubátorban nem volt rajta semmi, csak pelenka (ami a hóna alatt végződött), később pedig body, rugdalózó. Az inkubátorban főleg rövid ujjú bodyt adtak rá, mert egyrészt 30 egynéhány fok van odabenn, másrészt a sok tű, csövek, infúzió, egyebek miatt szabadon kellett maradnia a karjának, lábának.

Minden tiszteletem a tiétek, és köszönöm a babák nevében is!!

2012. febr. 29. 08:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 30.hétre, 1380 grammal született, fejkörfogat 28cm hossz kb 38cm (nem mértek)

Nagyon szép gesztus,sok sikert!!!:)

Ahol mi élünk vannak külön korababa ruhák, 3lbs a legkisebb ami kb 1320 grammnak felel meg,centit nem nagyon használnak!

2012. febr. 29. 10:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!!
2012. márc. 3. 12:26
 14/14 vbgt válasza:

Köszi minden koraszülöttes Babó és Anyuka nevében is!

Az én kisfiam 33. hétre született, 1980 grammal, 46 cm-el.

A fejkörfogata 32 cm, mellkasa 28 cm volt.

2012. márc. 17. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!