Mennyi az esélye, hogy 2. babám is koraszülött lesz?
szintén toxémiás lettem 32 hétre császároztak.
nos talán jó hír hogy : ugyanannál az apánál a második terhességnél már nem valószínű hogy ugyanolyan súlyosak lennének a tünetek. Bár ahogyan olvastam/hallottam a vérnyomás megemelkedik, de azt ugye még az elején elkezdik figyelni vagy gyógyszerezni.Mivel az első babánál azok az úgynevezett ellenagyagok bekerültek a szervezetedbe így egy újabb babánál már mondhatni nincs újdonság a szervezetnek...hú, remélem érthető. :)
ugyanis a toxémia tudomásom szerint nem más mint a szervezet reakciója a baba "ellen". azaz az "idegen" anyag ellen.nekem legalábbis így magyarázták el laikusan.
Dokid mit mondott? én rengeteg oldalt elolvastam és mindössze egy lányt olvastam akinek sajnos mindkét terhessége koraszülésel végződött. viszont ott a másodiknál más volt az apa.Drukkolok neked :)
én vagyok a másik toxémiás :/
nagyon nagyon drukkolok neked. egy kis diéta és lemegy pár kiló. :) A vérnyomásra 10-11héten már elkezdik adni a csökkentőt, de mivel ott a könyvben hogy hogy jártál, figyelni fognak még jobban rád. írnám hogy írd meg ha megszületett a bébi, de addigra ez a kérdés és a válaszom is a homályba vész!
DRUKKOLOK és gondtalan terhességet, szülést kívánok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!