A héten kell mennünk a 6 hetes hasi csipő ultrahangra a babánkkal az sztk-ba pont inluenza szezonba :- (. Mit javasoltok mivel tudnám csökkenteni a kockázatot, hogy a babám elkapjon valamit?
Ne fesd az ördögöt a falra. Nem fog elkapni semmit elvégre senki sem fog hozzányúlni vagy direkt ráköhögni.
Különben megértelek mert az első babánál én is ilyen voltam sőt most is betegségfóbiám van de már nem ennyire. Nem kell beülni senki mellé meg tényleg takard le egy pelussal a hordozóját valszeg úgyis aludni fog úgyhogy nem fogja zavarni. Ti is mossatok kezet amint hazaértetek addig meg ne nyúlkáljatok a szájába meg ne fogdossátok a cumija cumi részét és nem lesz baj. Ennyitől nem fog elkapni semmit ez tutifix! Nekem beteg volt apa meg a nagytesó is a mólt héten. Apa 5 napig fuldoklott a köhögéstől nagytesó meg 39,4 fokos lázas volt és mi nem mégsem kaptuk el a babával (5hetes). Egy kis odafigyelés és nincs gond. Lesz még ilyen úgyhogy hozzá kell szokni az ilyen szituhoz is. Ja, és az anyatej is védi persze. Tele van mindenféle ellenanyaggal. Ne parázz!
Köszi, hogy válaszoltatok. Megnyugodtam, mert minden rendben lesz. Igen, első baba :-)
Az első napokba a kiságyát figyeltem feszt, utána a fáradtságtól inkább aludtam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!