Mi a különbség a lila ill. zöld csomagolású Tesco sajátmárkás pelus között?
Első vagyok.
Igen, pont annyi különbség van a két pelenka között, mint amit írtam.
2. válaszoló! Talán a dupla combgumírozás beválhat. A lilát próbáld ki. De a dm-esben is dupla van, csak szerintem az elég kemény pelenka. Én a rossmanost imádtam a legjobban, csak megváltoztatták, és az már nem jött be annyira. Viszont szerintem annak a legszélesebb a "fodor" a combjánál, és nekünk az vált be a legjobban a balesetekre. Lehet kapni 2db-ost is 100valahány ft-ért, egy próbát szerintem megér, hátha neked pont az jön be.
Második! Szerintem próbáld ki a rossmanos 2db-ost. Azzal veszteni nem tudsz. Hanyas méretet használsz? Mert lehet, h egyel nagyobbat kellene. A rossmanosnak szerintem alapból magasabb a hátulja a többinél, de ha még egy mérettel nagyobbat is veszel, lehet az lesz a megoldás.
Ismerős a helyzeted, legalább 10félét kipróbáltam, és igazából még most se tudnék olyat mondani, ami minden szempontból tökéletes lenne. Gumis hátút én össze-vissza csak 2-t találtam, de a libero szerintem hihetetlen rossz mióta ez a dzsungelminta van rajta, a huggies-nak meg combnál keskeny a széle (bár most ezt használom, és még nem volt balesetünk, de hígabb kakinál tuti kifolyna). A rossmanost nagyon szerettem. A nyáron vékonyítottak is rajta, és még a hátából se hiányoltam a gumit, mert elég magas. Viszont az ősszel valamit megint variáltak rajta, de előfordulhat, h csak hibás csomagot fogtam ki. Azóta nem mertem venni, de lehet megnézek egy kettes csomagot, ha legközelebb arra járok. Mert tényleg ez volt a favorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!