Mi a különbség a zöld és a lila Tesco-s pelus között?
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 21:38
1/9 anonim válasza:
Semmi, ugyanaz! Én már csak zöldet láttam 2 napja a tescoban. Csak a színe változott.
3/9 anonim válasza:
Előző vok,
és a lilát már nem kapni
4/9 anonim válasza:
És persze a zöld drágább is. Nekünk is új pelus után kell néznünk.:(
5/9 anonim válasza:
Én most vettem zöldet, ugyanolyan gumis, mint a lila volt.
6/9 anonim válasza:
Ne mond, hogy ugyanolyan gumis, mert nem, hátul a dereka nem gumis! Vasárnap fogtam a kezemben. Tudom.
A tépőzár gumis rajta csak.
Végül is mi Pamperst használunk inkább és az sem gumis hátul, és ennyiért nem veszek Tescosat, mert a Pamoers is ennyibe kerül.
7/9 anonim válasza:
Én meg ma is vettem és ugyanolyan mint volt. Mindegy nem vitázok ezen.
8/9 A kérdező kommentje:
Na ez az,h ugyan annyira jön ki db-ja,mint a Pampers...akkor inkább a Pampers,mert az aloe balzsamos,de viszont abból meg sokszor kifolyik a pisi,a Tesco-sból meg nem :O) most légy okos :O)
2009. dec. 14. 13:54
9/9 A kérdező kommentje:
Na vettem zöld Tesco-sat és a dereka hátul NEM gumis,oldalt a tépőzárak mellett gumis :O) egyébként JÓ!!!De ha már Tesco-s,akkor lehetne olcsóbb!!!
2009. dec. 14. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!