Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valaki aki minden nap...

Van valaki aki minden nap szélcsövezi a babát?

Figyelt kérdés

2,5 hónapos, csak anyatejes.Sokat fáj a hasa.van, mikor 1x kakil, aztán semmi, csak sír, erőlködik.

Az orvosom azt mondta, hogy nem fog hozzászokni,inkább,mint a hashajtó.

Egy ismerősöm is mindig szélcsövezte, az övé sem szokott hozzá.

Arra lennék kiváncsi, hogy olyan valaki van, akinek a gyereke hozzászokott?Sokan mondják, hogy vigyázz, mert hozzáfog...de még nem olvastam olyat, hogy az enyém már hozzászokott.

Tudom, hogy anyatejeseknél előfordul, hogy több napig nem kakilnak, nem is lenne baj, ha nem szenvedne tőle.Nem tud enni, mert telve van, sem aludni...pedig nem is mindig nagyon sűrű a kaki, de mégsem jön ki neki..Várom a válaszokat, köszönöm.

(ja, én rengeteget iszom, sok rostosat, néha eszek szilvalekvárt is, neki próbáltam már: Infacol, espumisan, kamilla, papaverines, gripe water,mecsek tea.)

2012. febr. 28. 14:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát, lassan én is veszek neki valamilyen gyümölcslevet.vannak babagyümölcslevek,arra gondoltok?

próbáltam, hogy nem szélcsövezem meg, de mindig ordításba torkollott a napja.nincs szívem hagyni erőlködni, szenvedni, de persze félek, nehogy hozzászokjon.de többen írják, hogy sokszor szélcsövezik, és nem szokott hozzá.azt viszont még senki nem írta, hogy az én babám bizony hozzászokott..remélem hamarosan megoldódik a problémánk.addig is szélcső..köszönöm mégegszer mindenkinek..

2012. febr. 28. 21:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, vannak bébi italok, a babakajáknál keresd, sajnos többet nem tudok róla írni, hogy melyik jó, meg melyik nem, mert én frisset csináltam neki(nyáron volt ekkora babám, így jobbnak láttam).
2012. febr. 28. 22:33
 13/14 anonim ***** válasza:

A Hipp almaleve pl. elég finom, a kisfiam nagyon szereti, és amíg csak 1-2 kanállal kap úgyis, anyagilag sem megterhelő.

De van egyébként egy csomó féle gyümölcs/zöldséglé. Viszont almával szokták kezdeni, ezért írtam ezt.

2012. febr. 28. 22:37
 14/14 anonim válasza:
én is minden nap szélcsövezem és én atól félek hozzá szokott!próbáltam kihagyni egy két napot de akkor sír nem eszik csak tekereg nem alszik:(((már eszik gyümit igaz csak napi egyszer!négy hónapos!nem tudom mit tegyek tanácstalan vagyok
2012. szept. 5. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!