Hogy kell szórakoztatni egy 5 hónapos babát?
sIMOGASD, MOSOLYOGJ ÉS GÜGYÖGJ NEKI.
A mimikát érti, és a hangsúlyt.
Kerüóld a hirtelen zajokat, egy babát egy busz is megijeszthet, vagy bármi ami túl nagy.
:) aranyos vagy
Ahogy az előző hsz irta...
Játszani még nem nagyon tud...de leht,hogy már a kukucsolást élvezné,mondokázás...éneklés...mutogass neki játékokat,állatokat ...utánozd a hangjukat:) finoman meglehet csikizni a pociját.Vidd körbe a lakásba és mutass meg neki mindent,mond el,hogy mi-micsoda,normál beszédhangon:) érezni fogja a kedvességet a hangodban.
Keltsd fel az érdeklődését...már bábozhatsz neki,egy -két plüssel.
Ezekkel nem teszed magad nevetségessé ne félj,nem kell zavarban lenned:)
Kedves tőled,hogy igy igyekszel!
Érezni fogja a baba is:)
Nem értek egyet az előttem szólókkal. A mi babánk 5 hónapos és sok színes játéka van, amiket ismer, sőt kedvenc is van. Mi ezekkel játszunk, ami azt jelenti, hogy mutogatom őket, énekelünk velük, mesélek róluk és a gyerek megfogja őket, gügyüg nekik, pláne ha tetszik is nagyon akkor visít is nekik.
Egész egyszerüen vedj egy plüss állatot és szép hangon magyarázhatsz a babának hogy milyen szép és pl. piros és az orrocskájához is érintheted, lehet szereti, a mi babánk szereti, vagy a pocakjához dörgölöd és persze végig mosolyogsz, mert a babák szeretig a vidám embereket.
17.57-es vagyok...
Kedves utólsó hsz..
szerintem ugyan azt írtuk,csak másképp fogalmaztunk.:)
5 hós babával még nem feltétlenül interaktív a játék...én erre értettem,hogy nem tudnak még játszani...de a kérdező már tud neki .....leírtam:)
Jó ötlet a plüssökkel való bábozás-éneklés-mondókázás!
Az én kisfiam szerette a "kukucs"-játékot is: egy kis kendővel/ruhadarabbal eléállsz, eltakarod az arcod, majd kedvesen előbújsz (nem kell ráijeszteni:), lehet, hogy ő is nagyokat fog kacagni.:)
Majd írd meg, milyen volt a találkozás!:)
Kinevetni meg biztosan senki nem fog, inkább nagyon szimpi, mindenkinek, ha foglalkoznak a gyerekével, a rokonság sem fog emiatt rosszat gondolni rólad.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!