Ha a babátok annyira bekakil (mint ma az enyém), hogy a talpától a háta közepéig olyan, ti is megfürdetitek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 18:01
1/11 anonim válasza:
Igen, mert a fürdetés alaposabb, amúgy 1 csomag popsitörlő sem lenne elég. :)
2/11 anonim válasza:
persze, egyböl megy a csap ala :)
3/11 anonim válasza:
Én popsitörlőzök, a csap alá nem fér be, s egyszer próbáltam megilyedt, s sírt utánna nagyon, mert fázott.
5/11 anonim válasza:
Szia!
Én minden kaki után megmosom az alvázát.
6/11 anonim válasza:
igen de már elmult az a korszak az nekünk kb. 4 hónapig volt
7/11 anonim válasza:
Nálunk is irány a csap alá, apa tartja(ha otthon van), anya mossa. Egyszer hamarabb vittük ki, és apa kapott a tenyerébe egy jókora csomagot bónuszba.Mind a ketten úgy nevettünk(apa kínjában, én nem), hogy majdnem minket is be kellett rakni a csap alá!
:))))))
8/11 anonim válasza:
Nyílván.
Én is azt hittem, hogy elmúlt az az időszak, de lányom 1 évesen is többször csinált már ilyet.
Az etetőszékben ült ebéd közben, még félre is fordult, úgy nyomott. A harisnyájában belül még a bokája is szaros volt...
Azt sem tudtam, hol álljak neki...
Ment a zuhany alá.
9/11 anonim válasza:
Multkor friss körtét evett almával, mivel már 2 napja nem kakilt, nagyon erölködött, igy kibontottam és felhajtva a lábait még én is nyomtam, együtt erölködtünk. Hát akkorát " lőtt", hogy mostam őt is, a környezetét is, majd magamat...végig a lábamat, a papucsomat....
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyik-másikon jókat nevettem :)
Bezzeg ma délután nem volt nevethetnékem. :S :) Azt sem tudtam hova kapjak, babócim meg csak ürített és ürített...
2009. jún. 7. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!