Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babátok annyira bekakil...

Ha a babátok annyira bekakil (mint ma az enyém), hogy a talpától a háta közepéig olyan, ti is megfürdetitek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert a fürdetés alaposabb, amúgy 1 csomag popsitörlő sem lenne elég. :)
2009. jún. 7. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
persze, egyböl megy a csap ala :)
2009. jún. 7. 18:08
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Én popsitörlőzök, a csap alá nem fér be, s egyszer próbáltam megilyedt, s sírt utánna nagyon, mert fázott.
2009. jún. 7. 18:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sokkal egyszerűbb.
2009. jún. 7. 18:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én minden kaki után megmosom az alvázát.

2009. jún. 7. 18:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
igen de már elmult az a korszak az nekünk kb. 4 hónapig volt
2009. jún. 7. 18:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is irány a csap alá, apa tartja(ha otthon van), anya mossa. Egyszer hamarabb vittük ki, és apa kapott a tenyerébe egy jókora csomagot bónuszba.Mind a ketten úgy nevettünk(apa kínjában, én nem), hogy majdnem minket is be kellett rakni a csap alá!

:))))))

2009. jún. 7. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyílván.

Én is azt hittem, hogy elmúlt az az időszak, de lányom 1 évesen is többször csinált már ilyet.

Az etetőszékben ült ebéd közben, még félre is fordult, úgy nyomott. A harisnyájában belül még a bokája is szaros volt...

Azt sem tudtam, hol álljak neki...

Ment a zuhany alá.

2009. jún. 7. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Multkor friss körtét evett almával, mivel már 2 napja nem kakilt, nagyon erölködött, igy kibontottam és felhajtva a lábait még én is nyomtam, együtt erölködtünk. Hát akkorát " lőtt", hogy mostam őt is, a környezetét is, majd magamat...végig a lábamat, a papucsomat....
2009. jún. 7. 20:58
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Egyik-másikon jókat nevettem :)

Bezzeg ma délután nem volt nevethetnékem. :S :) Azt sem tudtam hova kapjak, babócim meg csak ürített és ürített...

2009. jún. 7. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!