19 hós kislányomnak majdnem a háta közepéig ér a haja, de nem engedi fésülni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyenes a haja, tehát nem is kell "cibálnom", de minden fésülés egy harc. Ordít, h fáj, de akkor is amikor csak kis kefével fésülöm. Mindig odafigyeltem, h ne fájjon neki, ezért nem tudom miért csinálja. Meg már megszokhatta volna, mert minden nap fésülöm.2009. máj. 22. 13:37
1/6 anonim válasza:
Le kell vágni.Ùgy is itt a nyár meleg lessz neki a nagy haj alatt.
Lessz még ideje nöni..
Hogy hogy olyan hosszú haja van??
A lányom is nagy hajjal született,de csak a tarkója alá ér...
2/6 anonim válasza:
nekem a fiu nagy gyerekem ha mosom a haját ( már én ritkán) majdnem sír
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nagyon sajnálnám levágni,még soha nem is vágtam. Általában sikerül lófarokba kötni, de az kb egy jó órás harc, mert előbb az összes babáját megfésüljük, azzal nincs is baj,de amikor neki kell, attól kezdve vége mindennek. Ő is nagyon nagy hajjal született, már 4 naposan össze volt fogva, mert az orráig ért. :D
2009. máj. 22. 13:49
4/6 anonim válasza:
Lehet kapni a boltokban fésülékönnyítő spray-ket (gliss kur), azt permetezd a hajára, csak a szemébe ne kerüljön. Ez megkönnyíti a fésülést, talán ez segít. S amíg te fésülgeted őt, addig ő is fésülgessen egy babát, csinosítsa, s így talán el tudod neki magyarázni, hogy szépülni kell neki is. Ha kell a baba hajára kis "fúj" ebből a permetből. S mond, hogy a baba is tűri a fésülést, neked is kell. És dícsérd sokat közben.
5/6 anonim válasza:
vágatsd le neki csini kleopátrára, neked is könnyebb lesz utána!
6/6 anonim válasza:
Vegyetek új hajgumikat, hercegnőset, Micimackósat, méhecskéset, stb. és minden reggel engedd, hogy Ő válassza ki, hogy melyiket teszed a hajába. Nálunk is volt ilyen probléma, nagyon hosszú haja volt az én 2 évesemnek is. Mondjuk mi 4 évesen levágattuk, azóta eltelt 2 év, és megint ugyanolyan hosszú neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!