Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » El akarom hagyni a férjemet,...

El akarom hagyni a férjemet, de rettegek, hogy hogyan fogunk kijönni anyagilag?

Figyelt kérdés
Már hosszú hónapok óta kínlódunk,bár talán sosem illettünk össze.Most már érzem azt hogy nem bírom.Szeretem,de lehetetlenség vele együtt élni.Már nagyon régóta örlődök,volt egy olyan gondolatom,hogy megvárom míg óvodás lesz a gyerek (11 hónapos lesz),addig megpróbálok valamennyit félretenni,és akkor elhagyom,de nagyon rettegek :( volt valaki hasonló helyzetben???
2012. febr. 27. 21:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ha idáig jutottál, akkor tedd meg! A pénz nagy úr, de ha a szüleid is melletted állnak, azért túl fogod élni. Az eleje nagyon nehéz lesz az tény, de az idő múlásával rá fogsz jönni, hogy jól döntöttél.

Semmi sem rosszabb egy nő életében, mint az, ha a párja semmibe veszi.

Nekem nem lenne hová mennem és nincs semmi pénzem, csak hitelem. ha arra jutnék, hogy nem bírom tovább a párom mellett, akkor el is hagynám. Addig járnék utána a dolgoknak, még nem találok kiutat.

Az szép, hogy a gyerekkel oda vannak egymásért, de hol vagy Te ebben a kapcsolatban? Most 11 hónapos a gyermeked, könnyebben venné a válást, mint évekkel később.

Volt egy pasim még huszon egynehány éves koromban. Közös lakásunk volt, jó munkánk, de egy zsarnok állat volt. Folyton azzal jött, ha ő nem lenne, én éhen halnék, én semmi vagyok, ő tart el, stb...

aztán december 24-én a karácsonyi vacsora alatt elborult az agyam (elment haverokkal sörözni), összepakoltam és otthagytam. Elmentem a barátnőmhöz. Persze gyerekkel nehezebb, és fájdalmasabb, de nem hiszem, hogy megéri egy ilyen ember mellett szenvedni.

Pakolj össze, kérd a szüleid támogatását és költözz el.

Minél tovább húzod, annál nehezebb és rosszabb lesz!

Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy!!!

2012. febr. 28. 11:55
 12/21 anonim ***** válasza:

Azt leírnád hogy alapjaiban mi a gond? Miért érzed azt hogy elég?

Nem foglalkozik Veled? Elhanyagol? Nem ért meg,nem tud a társad lenni?

2012. febr. 29. 15:21
 13/21 A kérdező kommentje:

Önző!Azzal hogy nekem és a gyerekének milyen igényei vannak azzal nem foglalkozik láthatólag csak magával.Mondok egy példát:napi 1 doboz cigit elszív.Az nem érdekli,hogy nekünk kellene az a pénz,oldjam meg ahogy tudom.Elkölti hülyeségekre,aztán meg kritizál,hogy miért krumplis tészta az ebéd.Nem érzem magam biztonságban mellette semmilyen szempontból sem.

Aztán a barátok akiknek mindent megtesz,akik hülyére vehetik,és annak is én iszom a levét.

2012. febr. 29. 15:28
 14/21 anonim ***** válasza:
A gyerek születése után lett ilyen vagy előtte is?
2012. febr. 29. 15:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod/tudod eladni a házat, esetleg kiadhatod egészben, vagy ha van szeparálható része, akkor részben. Ha kiadod az egészet, akkor tudsz keresni egy kisebb lakást albérletnek, ahol kisebb a rezsi is.
2012. febr. 29. 16:09
 16/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti!Ha most azt válaszolom,hogy előtte is voltak jelek akkor nekem támadsz,hogy mire meg minek szültem neki?Mert ha igen akkor köszi,de bántásra most igazán semmi szükségem.
2012. febr. 29. 17:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem az volt a célom.....
2012. febr. 29. 17:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Csak tudod másnál is előfordulnak konfliktusok egy baba születése után (ha előtte nem is voltak gondok). Új a helyzet mindenki számára, ahogy mi nők is "megbolondulhatunk" egy kicsit ugyanúgy a férjek is. Még ha készülnek is az apaszerepre váratlan dolgokkal találhatják szemben magukat, amik rémisztőek lehetnek és hát a párkapcsolatban feszültségek lehetnek. De meg kell próbálni megmenteni. Ezért kérdeztem. De köszönöm a feltételezésedet :( (Utolsó előtti voltam) Kívánom légy boldog!
2012. febr. 29. 17:40
 19/21 A kérdező kommentje:

Elnézést,nem akartalak megbántani,de annyira rosszindulatúak tudnak lenni az emberek.Tudom,hogy vannak hullámvölgyek,de nem hiszem hogy erről van szó.A napokban levett majdnem 40 ezret arról a számláról amin a tartalékunk van,amit nagyon nehezen gyűjtögetünk,és nem is tudott elszámolni vele hova meg minek költötte el.Itt döntöttem el!

Ne haragudj még egyszer,nem akartam bunkó lenni!

2012. febr. 29. 17:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem haragszom. Kívánom hogy ha van rá mód minél hamarabb helyre jöjjenek a dolgaid. Minden jót!
2012. febr. 29. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!