Melyik könyvet tanácsoljátok megvenni, amiből a baba születése utáni hónapokban hasznos tanácsokat kaphatok a legoptimálisabb fejlődése segítéséről?
Figyelt kérdés
Engem pl.érdekelne, hogy hónapról hónapra épp hol tart a kis agya a fejlődésben, vagy hogy nem mutatok és nem mondok neki még bizonyos dolgokat, mert még úgysem úgy érti stb. Én ezeket a dolgokat még nem tudom, de szeretnék tisztában lenni vele, ezért keresem az a könyvet, amely ilyen irányan foglalkozik a gyerekneveléssel.2009. jún. 7. 14:27
1/11 anonim válasza:
Neten mindent megtalálsz, én is innen okosodta:-) A szülész meg is dícsért, hogy mennyi mindent tudok.
Szerintem kár ezért könyvet venni, én úgysem érek rá olvasni a baba mellett...
2/11 anonim válasza:
Mi Deákné B. Katalin könyvét használjuk a címe: Anya, taníts engem! Nagyon jó fejlesztő játékok vannak benne már a kezdetektől iskolás korig, a babám nagyon szereti. Azt, hogy hol tart a fejlődése és miket kell tudjon, azt az interneten sok babás oldalon el tudod olvasni, illetve a gyermekgondozási kiskönyben, amit a kórházból hazajövet kaptok is vannak támpontok. Ajánlom még a www.kismamablog.hu weboldalt is, ott is nagyon sok hasznos információt olvashatsz.
3/11 anonim válasza:
Na már leírták előttem, én is az Anya taníts engem-et szerettem volna ajánlani. Az pont az amit keresel.
4/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az interneten sok minden van :) De én mégis inkább beruháznék egy könyvbe, az legalább rendszerezetten tartalmazza - gondolom én - hónapra, vagy hetekre lebontva. Van egy nagyon nagy méretű babáskönyv pl. azt valaki évekkel ezelőtt ajánlotta, de sajnos nem tudom a címét :(
2009. jún. 7. 14:54
5/11 A kérdező kommentje:
Hm, Deákné könyve... jól hangzik. Megszemlélem majd egy könyvesboltban. Köszi nektek! Más tipp? (szeretek választani)
2009. jún. 7. 14:55
6/11 anonim válasza:
Kismamák és kisbabák új egészségkönyve
7/11 anonim válasza:
Heidi Murkoff-Arlene Eisenberg- Sandee Hahthaway: AZ ELSŐ 12 HÓNAP
8/11 anonim válasza:
Ranschburg Jenő: Szülők könyve (A fogantatástól az iskolakezdésig)
Üdv.: az előző válaszoló is én voltam:-)
9/11 anonim válasza:
gyermekfejlodes.lap.hu
Ezen az oldalon hónapról hónapra le vannak írva dolgok. Bármi ami érdekelhet téged a babáddal kapcsolatban. Azt viszont tudnod kell hogy minden babának más a fejlődési ritmusa. Nyugodtan mondhatsz neki bármit,bárikor,azzal nem árthatsz. Én születése óta beszélgetek vele,énekelek neki,nem halandzsázom hanem ugyanúgy beszélek vele mint egy másik emberrel.Hidd el sokmindent megértenek már az elejétől!
10/11 anonim válasza:
Szia nekem sokat segített a " A suttogó titkai" (Tracy Hogg és Melida Blau) Illetve "Spock doktor csecsemő és gyermekgondozása" című könyvek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!